Gigabyte Aorus X9, laptop game sejatine

Asil gambar kanggo aorus x9

Akeh pangguna sing nemokake tembung kasebut ora kompatibel game ing laptopNanging, industri iki cukup maju ing jinis produk sing nambah spesifikasi sing luwih luar biasa. Mesthi wae, biaya entuk laptop game brutal iki luwih dhuwur tinimbang sing bakal mbayar komputer desktop.

Dadi kaya ngono, Isih ana ceruk pangguna sing pengin laptop main game kanggo macem-macem kabutuhan mobilitas, lan Gigabyte wis pas nawakake Aorus X9 Minangka laptop game kanthi fitur sing luar biasa, kita bakal menehi katrangan babagan apa kasusun saka piranti gedhe kasebut.

Asil gambar kanggo aorus x9

Kanggo miwiti karo tenaga grafis, amarga laptop iki diiringi kurang saka loro kertu grafis NVIDIA GTX 1070Sampeyan ora bakal kekurangan daya, sanajan kita bisa mbayangake konsumsi batere sing bisa digayuh monster kaya ngono. Kanggo mindhah kertu grafis kasebut, kita bakal duwe opsi prosesor Intel i7 generasi kapitu lan kombinasi memori RAM nganti 64 GB, ora liya lan ora kurang. Kepiye cara liyane, kabeh diiringi keyboard backlit sing apik karo LED RGB.

Kaya sing diarepake, laptop iki bakal diwiwiti ing 1.750 euro kanthi kombinasi sing paling murah, nanging sejatineYen sampeyan miwiti nambah rincian kaya 4 GB DDR64 RAM, sampeyan bisa entuk 3.700 euro sing ora bisa dipikirakeYa, kabeh gumantung saka apa sampeyan gelem nandur modal ing perang 4K 17,3 inci. Mesthine, yen sampeyan isih kasengsem, sampeyan bakal duwe maca kertu SD, port USB 3.1 kadang-kadang lan uga USB-C, diiringi HDMI lan Mini DisplayPort. Apa sampeyan duwe sing dibutuhake kanggo tuku laptop game kanthi karakteristik kasebut? Dhuwit luwih saka akeh, amarga bobote 3,6 kg mbutuhake sampeyan tuku tas transportasi sing apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)