Game mbukak luwih cepet ing Nintendo Switch yen ana ing memori internal

Kita ing kene maneh kanggo ngobrol babagan Nintendo Switch, konsol saka N gedhe wis dadi pusat akeh kontroversi, sauntara, kothak-kothak kasebut isih isih akeh barang sing adol, nganti dadi konsol sing paling laris nalika diluncurake ing negara sing seneng Sony kaya Spanyol. Salah sawijining keluhan utama sing digunakake para pangguna karo Nintendo Switch yaiku kapasitas panyimpenane perusahaan Jepang janji janji mbukak wektu sing luar biasa kanthi panyimpenan eksternal, kayata kertu microSD. Kabeh nuduhake manawa Nintendo durung jujur ​​babagan iki.

Panyimpenan internal 32GB kanggo console tablet iki Nintendo wis diwenehake marang kita ing wiwitan wulan, sing meksa para penyayang game video digital (lan sing uga ora, uga entuk panyimpenan ekstra, sing Nintendo wis tanggung jawab nawakake sampeyan, sanajan sampeyan bisa milih akeh alternatif, mesthine.

Tim saka digital Foundry Dheweke kudu kerja kanggo ndeleng sepira kasunyatane yen Nintendo Switch nawakake wektu muat sing apik liwat microSD lan memori internal, uga nggunakake kartrid fisik. Kanggo iku, Dheweke duwe memori internal konsol, microSD 16GB murah, lan kertu microSD paling apik sing ditawakake SanDisk, Extrema Plus 64GB. 

Kanggo miwiti, kita nawakake data sing paling spektakuler, lan yaiku wektu mbukak paling ala sing ditawakake kartrid Nintendo Switch, game ing kondisi fisik, data sing nggawe sampeyan rumangsa ragu babagan bahan Nintendo. Ngiringi panyimpenan internal console, memori negara padhet mesthine paling cepet nalika mbukakKangge, kertu microSD nawakake wektu loading meh padha sanajan ana ing sawetara rentang.

Cekakipun, asilipun nggadhahi perkawis, lan muga-muga bisa mbantu sampeyan milih ing antarane game digital utawa fisik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)