Game mobil balap paling apik kanggo PC

Game nyopir

Genre nyopir mesthi dadi salah sawijining pemain game paling populer, nanging ing dasawarsa pungkasan, popularitas game banget dikepengini kaya game aksi kaya Battleroyale kaya Fortnite utawa MOBA kaya lol. Nanging ana akeh wong sing seneng game nyopir, apa arcade utawa simulasi, amarga kita bisa balapan lan saingan karo kendaraan sing ora bisa kita lakoni kanthi nyata. Kesenengan kanggo kabeh penyayang motor.

Varietas judhul saiki lan frekuensi terbitane kurang, nanging isih akeh katalog game saka genre sing sugih iki. Pemain sing biasa ora golek game sing sensasi kecepatan, gampang nangani, interaksi karo lingkungan lan kemungkinan ngancurake saingan. kanthi kejut langsung. Saliyane, sing paling murni ngupayakake simulasi sing pamuter diganjar amarga nggawe rem sing sampurna kanggo nambah wektu. Ing artikel iki, kita bakal ngusulake apa sing dadi game paling apik ing genre balap ing PC.

Game simulasi balap

Project Cars 3

Iku babagan cicilan kaping telu ing salah sawijining sagas game video balap paling produktif. Sanggup ngirim sensasi, emosi lan nyenengake ing jagad motor sing rame liwat pangowahan penting kanggo referensi pengiriman sadurunge.

Kontrol iki wis dirancang kanthi total, nyebabake sistem nyopir kanthi cepet, nyenengake lan tepat banget. Kita nemokake setelan katrampilan kanggo kabeh jinis pilot, saka veteran lan ahli paling trampil lan biasa. Cuaca ganti wektu nyata sing bakal menehi akeh kekayaan kanggo interaksi karo lingkungan lan bakal nambah penting kanggo pilihan setelan lan ban sing digawe kanggo mobil balap. Ing edhisi iki, kita bakal nawakake mode game luwih gedhe kayata mode lintasan kuwalik lan jero sing bakal nyenengake para pamain peran.

Klik link iki yen sampeyan pengin tuku Project Cars 3

Assetto Corsa Competizione

Tanpa mangu-mangu jeneng liyane sing misuwur ing genre balap lan simulasi mobil, unik karo Lisensi seri Blackpain GT. Iki ngidini kita ngalami kompetisi sing apik iki kanthi realisme lan kedalaman sing durung tau dingerteni sadurunge. Kita bisa nyaingi sampeyan karo sampeyan driver resmi nyata, kabeh tim resmi lan kabeh mobil balap ing kothak.

Kita nemokake macem-macem sirkuit nyata sing digawe ing millimeter dening para insinyur sing paling apik amarga mesin grafis Mesin Ora Nyata 4. Mesthine minangka salah sawijining simulator nyopir paling apik ing pasar, sing bisa menang yen kita seneng setir sing apik, sing bisa kita deleng babagan cacat aspal kasebut, sing bakal nggawe pengalaman nyopir luwih nyata.

 

Forza MotorSport 7

Simulator Microsoft, dikembangake dening Turn 10, wis bisa njaga syarat sing bisa dimainake lan realisme sing wis ditandhani wiwit cicilan kaping pisanan. Kebaruan utama cicilan iki yaiku mode kampanye sing luwih jero kanthi balapan sing kompetitif lan intelijen buatan ing mungsuh sing pantes disebutake, kontrol sing luwih apik kanggo nangani perintah kasebut.

Titik liyane kanggo muji yaiku aspek teknis, soko sing luar biasa yen kita bisa main ing 4K lan 60FPS. Ing level konten kasebut ora adoh banget, luwih saka 700 lara lan 32 sirkuit kasedhiya, multiplayer lengkap banget sing kebak acara sauntara. Ora diraguhi, salah sawijining referensi jinis iki, sanajan main karo kontrolir, minangka matur nuwun kontrol luwih apikKita nyaranake supaya muter karo shuttlecock sing apik.

Klik link iki kanggo tuku Forza MotorSport 7

iRacing

Salah sawijining simulator sing paling nuntut ing genre nyopir, realistis lan fokus ing kompetisi online. Iki duwe kontrol apik banget lan duwe realisme tingkat sing ngidini para penggemar nyopir paling gedhe bisa seneng nyopir kanthi angel. Kaya sing wis dikomentari sadurunge, babagan iki iku penting banget kanggo duwe setir sing apikKaya game sadurunge, iRacing bisa ngirim kabeh sing kedadeyan ing aspal liwat setir.

Mesthi wae fitur sing paling apik ing simulator iki yaiku pendekatan online sing kompetitif, amarga kalebu lisensi kompetitif sing nganalisa tingkat nyopir lan prilaku ing trek, kanggo nemokake saingan sing pas kanggo ngadhepi kita. Judhul kasebut nduwe macem-macem mobil lan akeh trek sing kasedhiya kanggo balapan. Lisensi resmi kayata 24 jam LeMans, Indicate utawa Nascar. Mesthine minangka salah sawijining simulator PC sing paling lengkap lan nuntut.

RFactor 2

Kanggo ngrampungake karo dhaptar simulator realistis iki, ayo pindhah sing paling cedhak karo simulator profesional, proposal sing bakal narik kawigaten wong-wong sing pengin urip pengalaman meh padha karo mlaku ing sirkuit nyata. Bagean sing ora apik kabeh yaiku pemain sing kurang trampil bisa frustasi nalika njaluk roda ing simulator iki, saliyane antarmuka sing rada ringkes lan mesin grafis sing katon ora enak nanging kurang polesan tinimbang persaingan. Para pangembang temtu wis luwih nggatekake fisika lan realisme sing diwenehake dening rodha lan tata letak.

Titik paling kuat saka simulator iki mesthi ana realisme kaya sing wis dikomentari lan jumlah paramèter konfigurasi ing setelan mobil. Owah-owahan cuaca sing bakal ngganti kontrol kendaraan kita, meksa kita ngatur kabeh maneh lan nuntut luwih saka rodha. Tanpa mangu-mangu, mode online kasebut ora adoh amarga komunitase gedhe banget lan seneng banget bisa bersaing nambah saben dina.

Game nyopir arcade

Forza Horizon 4

Diangkah menyang pamirsa sing luwih santai, Microsoft narik lengane sing saiki dadi game nyopir sing paling populer. Game sing ndadekake kita ana ing jagad terbuka supaya bisa mlaku kanthi bebas nyopir kendharaan kanggo nindakake macem-macem tantangan utawa tujuan, uga balapan karo mungsuh online. Poin sing paling kuat ora bisa diragakake, yaiku jagad terbuka sing disebutake ing ndhuwur, grafis spektakuler lan derajat kustomisasi kendharaan sing ana. Kontrol minangka perkara sing saiki ora bisa dilalekake ana ing antarane arcade paling murni lan simulasi sing paling ora dikarepake.

Tanpa mangu-mangu, game iki menehi tandha sadurunge lan sawise, njupuk referensi saka Need for Speed ​​utawa Midnight Club, ing kana kita uga duwe peta gedhe sing bisa mbukak tugas, misi utawa balapan kanthi bebas. Game sing nyenengake sing saliyane saingan, kita uga bisa santai kanthi mung numpak mobil, nantang tantangan cepet kanthi ngetokake kabeh radar ing dalan gedhe. Macem-macem kendaraan gedhe banget, saka utilitas, offroad utawa mobil sport super.

Klik link iki yen pengin tuku Forza Horizon 4

DIRTING 4

Ing dhaptar game nyopir sing paling apik, kita ora bisa nglalekake jagad sing nyenengake lan tanpa mangu-mangu salah sawijining mode nyopir sing paling apik lan apik. Edisi iki njaga keseimbangane antarane nuntut lan nyenengake, saéngga pemain sing duwe praktik seneng-seneng tanpa frustasi.

Modalitas online tambah akeh kanthi sistem liga lan tantangan sing kuat, sanajan mode kampanye wis ana ing latar mburi amarga kurang jero. Pengalaman DIRT 4 diringkes kanthi nyenengake lan nuntut ukuran sing padha, sing dadi game penting kanggo sing golek game mobil supaya bisa seneng-seneng uga online uga online.

Klik link iki kanggo tuku DIRT 4

Need For Speed: Pursuit Hot Remastered

Raja nyopir arcade ora bisa absen saka dhaptar iki lan ora diraguhi manawa Need for Speed ​​ana gunane dhewe salah sawijining sagas sing paling penting ing genre kasebut. Game video iki ngirim kabeh inti sing wis ditularake saga wiwit diwiwiti 20 taun kepungkur. Grafis sing apik banget ditambah karo gameplay sing apik banget kanggo jinis pemain game apa wae dadi kesenengane ing mburi rodha mobil sing beda-beda.

Game kasebut apik banget Polisi nguber dalan gedhe dawa ing peta gedhe. Isih seneng banget kaya dina pisanan sing bisa mbukak roda lan nindakake macem-macem misi sampeyan kanthi soundtrack sing nyenengake lan nyenengake. Game sing sampeyan kudu nyoba yen durung rampung, njupuk kauntungan saka urip maneh.

Klik ing link iki yen sampeyan pengin tuku Need for Speed: Hot Pursuit

Burnout Paradise Remastered

Saga nyopir arcade mitos liyane sing ora bisa ilang saka dhaptar iki. Rilis saga paling anyar iki kanthi facelift sing luwih apik yen bisa, sanajan adoh saka standar grafis saiki, nduweni bagean visual sing apik banget lan tetep bisa muter kanthi apik. Nubruk supercar lan nilarake serem banget ora nate nyenengake.

Dolanan sing nyenengake karo a penanganan sing gampang banget yaiku kita mung kudu kuwatir ngrampungake ing posisi kaping pisanan, nyoba supaya para mungsuh nyerang bledug liwat tabrakan. Soundtrack kasebut ndherek langkah cepet saka urutane critane game kanthi tema sing ora bisa dilalekake lan kuwalik sing njaluk luwih cepet. Donya sing kebak kebak misi lan tujuan sing bakal ditindakake, uga rahasia sing bakal diwedharake, tanpa mangu judhul sing paling apik ing saga iki sing kudu diputer maneh.

Klik ing tautan iki kanggo tuku Burnout Paradise
  • Rating Pamaca
  • Ora Ana Rating Saiki!
  • Skor sampeyan



Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Paco L Gutierrez ngandika

    Matur nuwun, kita bakal mriksa.