Game motor paling apik kanggo PC

Game video motor pancen paling populer ing antarane kacepetan lan adrenalin sing paling fanatik, ing antarane sing paling populer yaiku game video kondhisi mobil, nanging kepiye yen sing dikarepake yaiku mbuwang kabeh ketegangan ing mburi motor? Kita duwe macem-macem pilihan nalika milih game sing arep diputer, nanging jelas kalah karo katalog sing ditemokake babagan game video balap mobil.

Kita duwe macem-macem conto sing ana, amarga kita duwe simulator juara dunia motor, nganti motorcross, ing endi lompatan gedhe lan luncur ing lendhut katon apik. Ing kasus iki, periferal sing dipilih kanggo muter yaiku remot, amarga setir ora cocog kanggo nyopir motor, lan angel entuk replika motor kanthi swingarm kanggo panggunaan domestik. Ing artikel iki, kita bakal rinci babagan sing paling apik game motor kanggo PC.

MotoGP 21

Iki minangka simulator sepeda motor adhedhasar Kejuaraan Dunia MotoGP, kanthi replika gunung sing padha sing kita tingali ing kejuaraan nyata lan para penunggang sing padha, amarga iki minangka saga taunan sing cukup terus-terusan ing antarane versi, mula kita milih versi sing pilih urutane critane game bakal padha banget. Mesthine, nuduhake manawa studio ngrungokake para penggemar, mula kita bakal bisa ndeleng akeh kesalahan sing wis dideleng ing cicilan sadurunge, saliyane tampilan grafis sing diperbarui.

Sanajan wis kabukten, aset paling gedhe ing game video iki yaiku kabeh konten visuale resmi, amarga lisensi Piala Dunia, kita bakal duwe tim nyata, pilot, motor lan sirkuit. Iki ora mung kanggo jagad iki kelas utama, kita uga duwe kabeh stroke Moto2, Moto3 lan 500cc, lan MotoGP sing bersejarah papat-stroke utawa mode MotoE anyar.

Kita uga nyorot mode karir sing lengkap sing ngidini mlebu menyang tim nyata utawa nggawe modhal. Ora dadi suksesi balapan tanpa insentif, kita uga kudu saingan kanggo ngatur macem-macem aspek karir profesional minangka pilot, kalebu sponsor, personel penandatanganan utawa ngembangake swasana.

Mode online

Kita duwe mode online kanggo rolas pemain sing wis terintegrasi lan bisa dinikmati kanthi macem-macem mode, kayata regejegan ing kompetisi umum lan pribadi utawa malah milih saingan ing musim anyar eSport. Kabeh iki nganggo server khusus sing njamin disposisi optimal bisa diputer tanpa ketinggalan. Game iki terus diupdate dening para pangembang supaya bisa ditambah karo saben tambalan.

MXGP 2020

Game Motocross sing pungkasane nyumurupi cahya sanajan ana pandemi, game kasebut tetep nduweni kabeh kautaman sadurunge, nanging bisa dandan ing bagean grafis. Iki minangka game pertama sing bisa dimainake dadi Jorge Prado, pilot Galicia sing makili Spanyol ing game kasebut. Swara sekitar dadi luwih adoh lan nggawe swara rame motor kaya sadurunge kaya swara lan semangat masarakat kanggo pilot.

Kepiye uga, game iki kalebu 19 sirkuit sing dadi musim 2020 sawise kalebu Lommel lan Xanadu kanthi rinci. Kita kudu nggunakake 68 pengendara kategori sing beda-beda, wiwit 250cc nganti 450cc uga luwih saka 10.000 obyek resmi kanggo nggawe pribadi kabeh estetika lan kinerja motor kita.

Ora adoh banget ing babagan mode game, kalebu klasik Karir, Grand Prix, Uji Coba Wektu lan Kejuaraan. Ing mode lintasan, target kita bakal diwiwiti saka paling endhek karo pilot kita dhewe sing bakal disesuaikan miturut kekarepan kita lan kita bakal entuk pengalaman lan sponsor kanggo munggah ing ndhuwur.

Mode online

Mode multipemain ora bisa ilang, nambah bagean iki kalebu server darmabakti. Sing ngidini game luwih cair tanpa lag sing diwedeni sing ngrusak balapan. Kita uga duwe mode Direktur Balapan kanggo nggawe turnamen dhewe lan disiarake langsung kanthi menehi kamera.

Numpak 4

Saga saka para pencipta MotoGP sing nawakake visi sing beda babagan balap motor, kanthi sesanti sing kurang serius. Muga-muga iki minangka turismo gran motor, totoan simulasi nggunakake meh kabeh motor jalanan sing bisa dibayangake.

Ing cicilan kaping papat, kita nemokake a tampilan grafis sing dirancang maneh kanggo ngisi konsol PS5 lan Seri X generasi sabanjure uga PC sing paling kuat. Kanggo pertama kaline kita bakal nyekseni cuaca dinamis sing diarepake, supaya kita bisa miwiti game kanthi langit mendhung lan ngrampungake udan deres. Siklus wengi lan awan uga kalebu, mula kita bisa miwiti balapan ing wayah awan lan rampung ing wayah surup.

Mode game ora beda karo sing sadurunge, mula kita miwiti mode karir ing endi pilihan pertama yaiku liga regional sing bakal dadi debut profesional. Gumantung saka apa sing dipilih, kita bakal balapan ing salah siji utawa liya sirkuit sing kudu liwat tes sing beda. Game kasebut nuntut babagan playability lan nawakake akeh realisme nanging uga angel yen kita pengin ngatasi kanthi cepet.

Kita duwe garasi lan dhuwit sing bisa dipikolehi nalika maju ing game kasebut, tujuane yaiku ngisi garasi iki kanthi motor kabeh pamindahan lan ngapikake nganti maksimal. Nalika maju ing game kasebut, kita bakal misuwur lan iki bakal menehi kesempatan kanggo liga menyang liga dunia lan SuperBikes jagad.

Katalog motor tekan gambar 175 wong resmi Moor saka 22 pabrik liyane, wiwit taun 1966 nganti saiki. Saliyane, kita nemokake kekalahan 30 sirkuit nyata, digawe maneh kesel. Bagean grafis wis dijaga kanthi ati-ati, kanthi nggunakake scan laser laser kanggo gunung lan pilot. Animasi pengendara lan motor sing obah pancen realistis, dadi jelas wektu lan perawatan sing wis ditemtokake kanggo bagean visual.

Mode online

Game kasebut duwe mode online sing cukup sederhana kanthi sawetara mode game, nanging bakal dadi tes litmus sing angel kanggo nuduhake sapa sing dadi sopir paling apik ing balapan kanthi 12 pemain internasional. Nomer mode luwih akeh sing ilang, uga mode multiplayer layar pamisah lokal.

Apa sing kudu dihargai yaiku kita duwe server khusus, saengga fluiditas lan kualitas game bakal optimal. Umume multiplayer apik lan bisa digunakake kanthi bener, sanajan kita isih duwe rasa pait yen kita njupuk lingkup judhul lan perawatan sing wis diwenehake ing bagean liyane.

Monster Energy Supercross

Game motorcross klasik disponsori dening omben-omben merek Monster sing ditemokake para pembalap, sirkuit, lan tim resmi kejuaraan Amerika. Mergo penting banget yaiku kustomisasi tingkat tinggi sing ditemokake ing judhul iki. Kita bisa milih macem-macem desain, merek, warna helm, kacamata, boots, protector, stiker ... Sawise seri alang-alang rampung, kita bakal bisa ngupayakake target supaya tekan ndhuwur.

Kita ngadhepi game sing tanpa simulator murni, dudu arcade lengkap, mula yen ngetutake tutorial kanthi tliti bakal mbantu kita nalika nyopir. Ora ana mode kangelan, mula kurva kangelan bakal maju, wiwit wiwit wiwitan mula ora gampang menang balapan, nanging kabeh bakal saya parah nalika maju. Kita uga ora gampang njaga sepeda kanthi jejeg, mula bakal umum yen kita tekan lemah kanthi salah pangitung.

Kita duwe mode sing diarani Komplek, ing endi kita bisa nemokake mujur nengen ing pulau Maine, ing kana kita bakal bisa nggunakake kendaraan kanthi gratis nganti kilomèter kanggo nyoba katrampilan. Kita uga duwe sawetara sirkuit SuperCross lan salah sawijining MotoCross sing bisa melu karo kanca.

Bagean grafis gumantung karo PC sing ana, nanging yen duwe mesin sing apik, kita bakal seneng balapan cairan kanthi grafis sing cukup, tekstur lan wektu muat wis apik. Nyebut khusus kanggo fisika motor lan utamane trek kasebut. Sawetara sirkuit duwe lumahing lendhut, ing endi pit kita bakal ninggalake jejak lan luncur nyemprot lumpur. Grafik kasebut diiringi soundtrack sing apik, sing nyorot rock lan swara rame saka pipa pembuangan.

Mode online

Ing kene kita bisa nemokake luwih sithik warta, amarga mode multiplayer iki ora beda-beda dibandhingake karo sadurunge, kita bisa seneng balapan nganti 22 pemain. Game kasebut nduwe server khusus sing bakal nyegah lag utawa outage sing ora kaduga yen sambungan sampeyan ngidini. Kita bisa ngatur kejuaraan ing antarane komunitas kanthi mode Direktur Balapan, sing bakal dadi penyelenggara lan bisa nyiarake juara kanthi kualitas tinggi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.