Game motret paling apik kanggo PC

Yen ana genre sing misuwur ing platform PC, yaiku Shotters (game njupuk). Iki ana ing platform sing game kasebut biasane dimanfaatake, duwe katalog sing akeh, kanggo wong pisanan lan wong katelu. Kita uga bisa nemokake game kompetitif, ing endi aspek online nambah bobotAkeh game online kasebut sing bisa dideleng ing Esports. Muter keyboard lan mouse menehi akeh ruang kanggo bisa dandan, amarga tujuan nalika obah dadi luwih gampang.

Ing jinis game shooting, kita temokake modele sing khas nganggo mode kampanye, nalika crita karo crita sing apik, game tim kompetitif, ing endi kerja sama karo kanca kudu menang, utawa perang royale, ing ngendi nemokake tim paling apik ing peta mbantu kita menang game, dhewe uga karo liyane. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake game motret paling apik kanggo PC.

Telpon saka tugas: WarZone

Ora bisa ilang ing ndhuwur, Call of Duty wis bisa nggawe game sing durung pernah ana sadurunge kanggo nambah apa sing katon karo Blackout ing Call of Duty Black Ops 4. Peta gedhe adhedhasar peta Modern Warfare 2 kanthi area gedhe sing 150 pemain mburu siji nganti pungkasan. Game kasebut duwe sawetara modalitas, ing antarane kita bisa main kanthi individu, duos, trios utawa quartet, nggawe tim karo kanca liwat internet. Game kasebut uga menehi sawetara mode game pungkasane ing acara, kayata Halloween utawa Natal.

Game iki duwe play cross-platform, dadi yen kita ngaktifake, kita bakal melu pertempuran karo kabeh platform sing kasedhiya judhul, yaiku PC, PlayStation4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S. Yen kita ora pengin nyebrang game kanggo ngimbangi skala, kita bisa mateni kapan wae. Sing paling apik babagan judhul iki yaiku gratis, nawakake pembayaran ing aplikasi kanggo tuku gaman utawa kulit karakter. Sing penting, yen pembayaran kasebut ora nawakake kalodhangan, kita uga bisa tuku perang perang kanggo € 10.

DOOM Abadi

Terusan langsung saka reboot pemenang penghargaan saka saga sing dirilis ing 2016 sing dikembangake dening ID Software, ing endi upaya nawakake kombinasi kacepetan, edan lan geni paling apik. Game kasebut misuwur banget karo aspek masing-masing sing nyedhiyakake pertempuran hebat karo makhluk saka jagad ngisor sing paling apik yaiku kejam banget, amarga Gore sing ditawakake. Ing DOOM Eternal, pemain kasebut njupuk peran sing mateni pati (DOOM Slayer) lan kita bali kanggo males dendhem karo pasukan neraka.

Game kasebut uga misuwur kanthi soundtrack sing luar biasa lan bagean visual sing ngilangi gangguan tanpa preduli platform ing endi kita mainake, nanging ing PC kita bisa nikmati kanthi kamulyan, nggunakake Framerate sing dhuwur banget ing 144Hz ngawasi

Entuk tawaran DOOM Langgeng ing Amazon ing tautan iki.

Fortnite

Mesthine minangka salah sawijining game paling populer ing taun-taun pungkasan, wis dadi fenomena sing nyata, game sing dimainake dening wong tuwa lan enom. Minangka Battle Royale, tim utawa pemain sing pungkasan menang. Kita kudu njelajah peta gedhe kanggo nggoleki peralatan kanggo nglawan mungsuh. Kaya WarZone, dolanan crossover mula para pemain PC lan console bakal muter bareng yen dheweke milih.

Fortnite misuwur saka sisa Battle Royale kanthi estetika animasi lan perspektif wong katelu, uga duwe sistem konstruksi sing menehi macem-macem macem-macem gameplay. Yen sampeyan nggoleki game sing nyenengake kanggo main ing perusahaan, kanthi estetika sing kurang serius, mesthine minangka opsi sing apik. Game kasebut gratis, duwe tuku ing aplikasi liwat mata uang virtual sing kudu diduweni sadurunge. Kita uga bisa entuk perang kanggo entuk ekstra adhedhasar muter kasebut.

Halo: The Master Kepala Koleksi

Master Chief minangka ikon Xbox lan saiki kasedhiya kanggo kabeh pemain PC, kesempatan kanggo muter kabeh Halo saga. Paket sing ngemot Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 lan Halo 4. Kabeh mau kanthi resolusi sing luwih apik lan kinerja sing luwih apik, game kanthi mode pamuter siji sing jero, kanggo nikmati salah sawijining sagas paling apik sing dikembangake dening Microsoft.

Kajaba iku, Microsoft kalebu akeh server khusus kanggo multiplayer, game kasebut bisa main silang antarane Xbox lan PC, mula ora bakal ana kekurangan pemain ing game kasebut. Kanthi perspektif wong pisanan lan sawetara mungsuh asing sing bakal nggawe kita tali lan urutane critane game sing nyenengake.

Entuk Halo: Koleksi Master Utama kanthi rega paling apik ing Steam liwat iki pranala

Rainbow Six: Perang

Game liyane sing misuwur kanthi aspek kompetitif, yaiku cicilan paling anyar saka sagu Tom Clancy's Rainbow Six saga, sing kalebu mode pamuter siji, kooperatif, lan multiplayer 5 v 5. Sing adhedhasar pertempuran antara polisi lan teroris, Teroris mapan ing sawijining struktur, tim polisi kudu mateni kanthi gaya serangan beda. Game kasebut nduwe telung puluh kelas sing dipisahake karo warga negara, sing masing-masing duwe spesialisasi ing jinis senjata utawa katrampilan.

R6 seneng salah sawijining komunitas paling kuat ing PC, fokus ing bobot paling gedhe ing sisih online lan Esports. Wiwit diluncurake ing 2015, game kasebut ora mandheg nampa update lan musim gratis sing menehi urip tanpa wates, saliyane ngatasi sawetara kewan omo sing ana utawa gangguan saka para penipu. Game kasebut saiki duwe rega sing apik banget, bisa dimain dhewekan nanging disaranake muter karo kanca-kanca kanggo nikmati.

Entuk Pelangi Enem: ngepung rega paling apik ing Steam saka iki pranala

Apex Legends

Ora bisa ilang ing dhaptar iki, saka para pencipta Titanfall, Respawn Entertainment ngasilake saga Titanfall sing paling apik, sanajan dheweke nolak jenenge, nanging miturut semangat franchise kasebut kanthi frantic lan edan urutane critane game. Game kasebut nduwe peta gedhe kanggo ngadhepi akeh pemain utawa tim ing gelut sing sapa sing menang bakal menang, kayata ing battle royale.

Kita nyoroti macem-macem karakter, sing bisa ditemokake katrampilan khusus, kayata robot kanthi pancing sing bakal nggayuh platform dhuwur. utawa karakter sing bisa nggunakake kacepetan ultra utawa nggawe platform mlumpat sing bakal nggawa kita menyang ujung peta liyane. Kabeh diiringi macem-macem senjata sing bisa ditambahake aksesoris ingame, dadi yen entuk bedhil tanpa aksesoris, kita bisa nambah nalika njupuk utawa njupuk saka mungsuh sing mudhun. Game kasebut gratis kanthi mbayar ing aplikasi.

Entuk Apex Legends kanthi Steam liwat iki pranala

Metro Pangentasan

Saga Metro pungkasan, adhedhasar jagad pasca apokaliptik sing monster mrentah ing lurung-lurung, game kasebut nyritakake Artyom, protagonis game sadurunge, babagan misi sing angel kanggo miwiti urip anyar ing sisih wétan Rusia sing adhem. Game kasebut nduwe cuaca dinamis kanthi fase wengi lan awan ing peta gedhe sing ndhelikake akeh rahasia lan wektu sing cukup medeni.

Pangentasan Exodus duwe pangembangan sing cukup terbuka lan jagad sing beda-beda ing endi sumber daya eksplorasi lan nglumpukake penting banget tumrap pertempuran karo makhluk. Ora duwe multiplayer, ana sing aneh yen dideleng ing game penembake wong pertama, nanging luwih becik sampeyan ora lali yen njupuk ing wong pisanan uga bisa nggawa plot. Soundtrack game mbantu sampeyan nggawe jagad raya kanthi total.

Entuk game kanthi rega paling apik kanthi iki Link uap.

Setengah Urip: Alyx

Paling ora, nanging paling penting, kita nyebutake salah sawijining kejutan ing taun 2020, yaiku cicilan Half Life paling anyar. Ora, iku dudu Half Life 3 sing diarep-arep, Alyx minangka game inovatif sing nggunakake kasunyatan virtual kanggo ngeterake kita menyang alam semesta Half Life kanthi cara sing paling apik. Acara sejarah sing megah nggawe kita antara game pertama lan nomer loro saka saga lan nyelehake kita ing sepatu Alyx Vance. Mungsuh saya kuwat lan kuwat, nalika perlawanan nggawe tentara anyar kanggo perang.

Mesthine minangka game kasunyatan virtual sing paling apik nganti saiki, kita bakal nikmati kanggo narasi lan urutane critane game, durasine luar biasa sanajan game VR, sing biasane durasi cendhak. Setelan kasebut minangka apa sing dikarepake para penggemar saga, kanthi swasana lan setelan sing luar biasa sing ngidini kita bisa sesambungan karo meh kabeh elemen sing ditemokake. Komunitas kerja tanpa lelah kanggo nggawe mod lan nggedhekake game. Game kasebut mesthine minangka salah sawijining sing paling nuntut ing PC, mula kita butuh peralatan modern, uga kacamata sing kompatibel.

Entuk Setengah Urip: Alyx kanthi rega paling apik ing iki Link uap.

Yen sampeyan dudu penembake, ing artikel liyane iki disaranake game nyopir, aku uga nawakake sampeyan rekomendasi babagan game kaslametan.

Yen sampeyan ora duwe PC, sampeyan bisa ndeleng artikel iki ing endi disaranake game kanggo PS4 utawa liya iki ing endi disaranake game seluler.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.