Sonic Mania, game spektakuler sing ngurmati kabeh saga Sonic

Kita seneng banget ora tau main game video retro, kok ngapusi kita. Supaya versi "mini" saka konsol Nintendo lawas, uga versi anyar sing SEGA arep nggambar saka konsol dhewe, dheweke terus adol ing kabeh toko sing didol. Lan ora kurang, kita ngadhepi generasi tukang game kaya sadurunge, wiwit saka 10 taun nganti 40 taun.

Sonic mesthi dadi unggulan SEGA, sing padha karo Super Mario Nintendo. Lan kepiye uga, SEGA wis mutusake menehi pajeg marang dheweke ing kabeh konsol sing kasedhiya Sonic mania, game anyar sing bakal nggabungake kabeh bebarengan.

Ing kene kita bakal menehi trailer apa sing bakal dSonic mania, kasunyatane yaiku menehi rasa ing cangkem, Antarane liyane, kita bisa ndeleng Sonic kanthi kamulyan, kanthi mesthine bakal ana akeh layar sing durung tau dideleng, utawa paling ora diowahi maneh kanggo para penggemar saga. Kita ngadhepi reuni langsung karo SEGA Genesis, obat apa, utamane ngelingi kinerja grafis sing bakal ditawakake Sonic Mania.

Saka dina sabanjuré 15 Agustus kita bakal bisa ndownload Sonic mania ing PC lan Xbox One, PlayStation 4 lan Nintendo Switch, yaiku, ora ana platform sing paling digunakake saiki sing bakal ilang, sanajan kita ora mangu manawa papan sing paling apik dikembangake yaiku Nintendo Switch, ing endi kita bakal nemokake insentif ing karakteristik portabilitas, lan bisa uga kinerja grafis ngidini kita kanggo rada nambah umur batere. Singkatnya, SEGA milih Sonic maneh kanggo mbuwang wektu sing ilang, sanajan perusahaan Jepang isih akeh sing kudu dikembangake supaya bisa entuk tongkat sing paling apik ing donya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.