Perang nglawan micropayment ing game video, bakal mengaruhi label umur

Sayangé Micropayments dadi faktor sing kudu dipikirake nalika main game, sanajan ing konsol game, sing katon ora bakal teka, saiki saya akeh lan sawetara perusahaan sing nolak. Ing Amerika Serikat, Amerika Serikat jelas yen faktor iki kudu wiwit diatur, saiki bakal menehi label video game kasebut lan bakal mengaruhi umur sing paling disaranake.

Langkah kapisan ing negara sing wis dikomentari luwih saka kaping siji, sanajan pejabat politik dhuwur, manawa transaksi jinis iki nyebabake kabiasaan ala ing antarane paling cilik ing saben omah.

ESBR minangka sistem sing ngurus katalog lan ngelasake konten game video lan hiburan ing Amerika Serikat, lan wis wiwit njupuk faktor penting iki nalika menehi label game video. Lan iku micropayments bisa ngowahi cara main, lan bisa nggawe game ora nyenengake ing umur tartamtu. Ing kothak game video uga ing chip video game bakal nggunakake label iki sing mbedakake cara perusahaan pengin nggawe potongan luwih sithik sanajan wis adol game kasebut.

Label iki uga bakal mengaruhi umur minimal sing disaranake kanggo game video kasebut, mula kita ora bakal kaget ndeleng minimal sing disaranake 13 taun sanajan kanggo game bal-balan kaya FIFA, ing endi micropayment ing sistem Ultimate Team yaiku protagonis sing jelas. Dadi, ESBR uga bakal mbukak portal supaya sampeyan bisa ndeleng dhaptar game sing kalebu micropayment lan menehi informasi marang wong tuwa babagan operasine. Muga-muga iki bisa mbatesi panggunaan fitur kasebut lan stabilake jagad game.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)