Youtube Gaming saiki mlebu ing Spanyol

Google

Saiki kita ndeleng akeh warta sing apik banget kanggo pangguna sing manggon ing Spanyol. Saiki platform Google kanggo game video YouTube Gaming bakal teka ing Spanyol. Akeh sing yakin manawa sampeyan wis seneng streaming game langsung saka pemain Spanyol sing khusus kanggo game, nanging mesthine akeh wong liya sing ora ngerti kabar iki.

Nanging kita nggunakake bagean kanggo kabeh wong sing entuk kabeh iki, mula komentar tartamtu Youtube Gaming minangka platform sing lair udakara setaun kepungkur lan eksklusif kanggo jagad game video lan supaya pangguna bisa seneng jagad streaming video game kanthi profil sing bisa disesuaikan kanggo nampa kabar lan kabar yen ana youtuber favorit sing diluncurake kanthi streaming lan sing paling penting, saka game sing kita karepake.

Judhul kayata Call Of Duty, Clash Royale utawa Pokémon, minangka bagean saka game sing bisa ditindakake ing platform YouTube anyar iki. Ing artikel kasebut, kita bakal bisa ndeleng kabeh warta lan warta sing paling ditunggu-tunggu para gamer.

Iki iklan sing diterbitake Google Spain kanggo ngluncurake layanan iki:

Yen ana pitakonan babagan iki, bisa uga ndeleng kabeh konten ing PC, tablet utawa piranti seluler. Nglompokake konten game ing papan sing padha menarik kanggo kabeh pihak sing nyumurupi peluncuran platform iki ing Amerika Serikat utawa Inggris lan dijaluk kepinginan supaya bisa nampa ing Spanyol. Saiki kasedhiya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)