Game Zelda bakal cepet ing piranti seluler

Zelda

Kayane Nintendo lagi siyap sajrone pirang-pirang taun sabanjure, sawetara game sing bisa nyebabake masalah sing penting. Kita ngomong babagan game Zelda sing bisa diluncurake sadurunge pungkasan taun iki utawa awal taun 2018. Game Nintendo mitos terus nggugah semangat lan kita bisa ujar manawa Dheweke mung bisa adol konsol Nintendo Switch sing luar biasaAmarga ora ana katalog game ekstensif nalika diluncurake lan Zelda dadi sebab utama pangguna tuku.

Saiki game sing disenengi pangguna iki bakal luwih cedhak karo piranti seluler lan iki bakal sukses tenan yen kita ngetrapake massa sing dipindhah Zelda. Ing kasus iki ana diskusi babagan kasus anyar Pokémon Go lan Mario, lan ora kurang manawa Nintendo bisa ngatasi Zelda ing piranti iOS lan Android, mula bakal dadi bom.

Saiki, ana desas desus lan ora ana sing dikonfirmasi kanthi resmi, nanging yen digayuh bakal dadi jotosan sing apik yen Legenda Zelda kanggo seluler iki bakal teka kanthi urutane critane game sing asli, mula Yen dheweke nindakake perkara sing padha karo sing ditindakake karo Mario, dheweke bisa uga salah. Saliyane, lan miturut The Wall Street Journal, saka The Pokémon Company lagi nggarap aplikasi game kertu anyar sing uga bakal enggal teka. Saiki kita kudu ngenteni apa iki bakal rampung utawa ora, nanging CEO Nintendo dhewe, Tatsumi Kimishima, wis ngelingake manawa kita bisa duwe game smartphone luwih suwe, lan yen versi Zelda iki paling ora kasedhiya playability saka barang asli utawa sing paling cedhak.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.