GameStop bakal nutup luwih saka 100 toko ing saindenging jagad

Semono uga akeh pangguna sing milih versi digital game video. Iki nggawa macem-macem mupangat sing ora duwe potongan plastik ing ndhuwur rak sing kudu debu kanthi periodik. Contone, karo game digital, kita bisa main wiwit 00.01:XNUMX ing dina peluncuran, lan asring entuk diskon. Nanging, iki uga pengaruhe kanggo pengecer video game, salah sawijining conto yaiku GameStop, sing bakal nutup luwih saka 100 toko ing saindenging jagad.

Ora akeh, luwih-luwih yen kita nganggep udakara 7.500 toko, mula penutupan iki nuduhake udakara 3 persen saka total. Miturut The Wall Street Journal, perusahaan kasebut wis kena pengaruh serius karo penurunan penjualan ing 2016, soko sing durung tau didhelikake. Total penjualan mudhun udakara 16 persen saka total sing kacathet ing taun-taun sadurunge, sing makili penurunan kampanye Natal 19% ing penghasilan dibandhingake karo 2015, lan penurunan pasar saham sing cocog udakara 12% ing 2016, kayane toko fisik sing fokus ing game video ora duwe maneuver sing sithik.

Nanging, sektor bisnis liyane saya tambah, kayata nglumpukake. Nanging kita ora bisa lali, sanajan penjualan Nintendo Switch sing gedhe, ora bisa nggawe eksekutif GameStop eseman. Penasaran, bisnis luwih ala tinimbang saiki, luwih-luwih yen kita ngetrapake manawa kita ana ing "jaman gamer", lan kita ora bisa ndhelikake kasunyatan manawa akeh wong sing lagi main game, Sony menehi kapercayan iki, amarga piranti sing paling laris lan entuk mupangat sing paling akeh yaiku PlayStation 4 lan turunane kanthi perangkat keras, piranti lunak lan layanan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Christian D. Barrera ngandika

    Istana Michael Stiven Alzate