Garmin Vivofit 4 anyar menehi kita ing layar lan baterei setaun

Jagad kuantitator wis dadi salah sawijining sektor sing saiki bisa nemokake kompetisi, lan ing endi kita bisa nemokake akeh merek bergengsi terus-terusan nganyari model lan nampilake model sing luwih lengkap. Perusahaan paling anyar sing nyedhiyakake macem-macem piranti anyar yaiku Garmin, sing wis nganyari kisaran Vivofirt 4 karo piranti sing misuwur amarga nawakake layar lan umure batere nganti 1 taun. Garmin nggabungake tampilan warna sing anyar padha karo apa sing bisa ditemokake ing jajaran Pebble sing wis ora aktif, ing model paling anyar sing diluncurake perusahaan sadurunge dadi bagean saka Fitbit.

Etane Garmin Vivofit 4 anyar sing dirancang kanggo digunakake 24 jam saben dina, saengga bisa digunakake sanajan adus ing kolam renang. Kuantifikasi terpadu ngidini kita ngerti kabeh langkah sing wis ditindakake, yen wis suwe ora obah, kadohan, lelungan, kalori sing dibakar, nuduhake wektu, kanthi otomatis ndeteksi olahraga sing kita lakoni, menehi peringatan akustik, ngidini kita nemokake smartphone ... amarga bisa ndeleng Garmin wis diluncurake gelang ngetang sing paling lengkap sing bisa ditemokake saiki ing pasar, lan uga layar warna.

Sampeyan ora perlu masangake karo smartphone, nanging yen ditindakake, kita bisa ngakses kegiatan sing direkam ing kabeh wektu, kalebu ngawasi turu ing macem-macem fase. Garmin Vivofit 4 anyar kasedhiya kanthi cilik lan ukuran medium, lan bakal nggegirisi gelang kanthi warna ireng lan putih, nanging perusahaan nawakake gelang nomer akeh ing kabeh warna lan kombinasi sing bisa diwiwiti wiwit $ 19,99 plus pajak. Rega kanggo Garmin Vivofit 4 yaiku $ 79,99 plus pajak. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.