Pungkasane gelembung Nintendo wis tusuk lan tumiba 18% ing pasar saham

Pokemon-go

Kabeh sing munggah kanthi cepet cenderung mudhun. Fenomena Pokémon sing wis mbanjiri kabeh jagad, wis dadi salah sawijining aplikasi sing paling nguntungake kanggo ekosistem iOS lan Android ing ngendi mung kasedhiya. Kanthi tekane staggered, Pokémon GO nyebabake rega saham Nintendo bakal mundhak mung ing minggu pisanan saka pasar. Nanging nalika pirang-pirang dina, regane saham terus saya mundhak nganti bisa ngluwihi Sony sing kuwasa, sawijining prekara sing sithik banget diprediksi.

Aku ora nate ngerti motivasi sing wis dideleng wong sing wis tuku tuku saham Nintendo sawise diluncurake game iki, kapan Nintendo pancen ora ana ing mburine Pokémon GO nanging perusahaan sing wis ngembangake kanthi mbayar lisensi sing cocog karo perusahaan Jepang.

Niantic minangka perusahaan dhasar kabeh proses pangembangan aplikasi lan sing entuk bathi paling akeh sawise dirilis game iki. Keuntungan kasebut disebarake kaya ing ngisor iki: 30% kanggo toko aplikasi sing nyebar, 30% kanggo Niantic, 30% kanggo Perusahaan Pokémon lan 10% kanggo Nintendo.

Nanging sanajan akeh sing mikir, Nintendo mung duwe 32% Perusahaan Pokémon, ora 100% kaya sing diklaim sumber liyane. Mula, yen Nintendo wis ngirim cathetan marang para investor sing njlentrehake masalah iki, saham perusahaan wis mudhun 18% sajrone sawetara jam, sanajan isih adoh saka nilai sing diduweni sadurunge ngluncurake game iki bebarengan karo Niantic lan The Pokémon Company. Kita kudu ngenteni nganti sesuk kanggo ndeleng manawa perusahaan Jepang terus tiba ing pasar saham nganti tekan angka-angka awal utawa yen isih ana, nanging kabeh nuduhake manawa ora bakal kaya ngono.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)