Generasi nomer loro Tesla Roadster, yaiku 0 nganti 100 kurang saka 2 detik

Tesla Roadster generasi kaping pindho

Truk listrik Tesla dudu siji-sijine protagonis ing wayah wengi - esuk kanggo kita ing Spanyol - saka acara sing dianakake perusahaan Elon Musk. Nanging sawise rincian ing Tesla Semi, Musk kaget banget. Pengusaha serbaguna kasebut menehi dalan menyang kendaraan anyar. Lan ngelingake pamirsa manawa Tesla miwiti lelungan karo Roadster ing taun 2008 (model kasebut ora diterusake ing taun 2011). Lan saiki wayahe bali menyang asale. Mangkene carane Elon Musk menehi keputusan generasi kaping pindho Tesla Roadster.

Tesla Roadster generasi kaping loro iki duwe tokoh sing menarik kanggo menehi kontribusi ing pasar mobil olahraga listrik. Nanging, ing ndhuwur kabeh, duwe akselerasi sing narik perhatian masarakat: bisa entuk 0 nganti 100 kurang saka 2 detik - 1,9 detik dadi luwih spesifik.

Tesla.com/Roadster

Kiriman bareng saka Tesla (@teslamotors) ing

Kangge, Tesla Roadster generasi kaping kalih iki bakal dadi kendaraan 2 + 2. Ya, Elon Musk yaiku kasunyatan manawa bakal ana rong kursi mburi kanggo wong cilik, nanging iki minangka kendaraan 4 kursi. Kangge, dheweke terus nganggo tokoh liyane: dheweke bakal seneng kacepetan maksimum luwih saka 250 mph (luwih saka 400 km / jam) lan bakal ngetrapake mil waktu seprapat 8,8 detik.

Tampilan interior Tesla Roadster generasi kaping loro

Saliyane, kisaran sing diumumake dening Tesla Roadster generasi kaping loro iki yaiku 620 mil sing ditempuh kanthi siji biaya. Ya, sampeyan krungu bener: 1.000 kilometer otonomi kanthi siji biaya. Apa kendaraan saben dina sabanjure dadi mobil olahraga listrik?

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggawe piggy bank. Lan iku rega dhasar dadi $ 200.000 (udakara 170.000 euro ing kurs saiki). Lan wiwit saiki, reservasi mbukak, ing endi sampeyan kudu mbayar udakara $ 50.000 supaya efektif. Tesla Roadster generasi kapindho bakal miwiti produksi taun ngarep 2020.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.