Getaround, kita entuk carsharing sing paling lengkap

Carsharing minangka alternatif penting ing jagad mobilitas. Ing kutha-kutha utama kayata Madrid lan Barcelona, ​​luwih akeh solusi mobilitas sing kasedhiya kanggo kabeh pangguna. Sayange saben iki duwe kontra uga kaluwihan. Kita pengin ngerti luwih lengkap babagan pengalaman nyopir lan mobilitas anyar iki, lan amarga iki, kita kerja bareng karo Getaround, sistem carsharing sing paling lengkap sing saiki durung dingerteni. Terusake bareng aku amarga bakal lelungan karo Getaround sawetara dina lan aku bakal menehi katrangan babagan pengalaman sepisanan nggunakake.

Apa sing diarani Getaround? Sistem carsharing

Kita duwe pertempuran kendharaan sing apik sing kasedhiya ing dalan, ya Wible, ya Car2Go, ya eCooltra ... Nanging Getaround duwe filsafat liyane, kita ora bakal nemokake stiker utawa pariwara ing kendharaane, lan Getaround bisa digunakake kanthi beda babagan iki, Ora duwe armada kendharaan dhewe nanging minangka platform kontak ing antarane pamilik sing beda-beda sing ngidini sawetara bisa nikmati fasilitas duwe kendaraan nalika lan ing endi wae sing dikarepake, dene kanggo pamilik duwe pengaruh ekonomi sing apik, amarga sing nggawe kendaraan kasedhiya kanggo wong liya.

Visi kita minangka jagad sing nuduhake kabeh kendaraan, misi uga jelas, kanggo ningkatake mobilitas kanthi nyuda polusi lan kemacetan ing kutha-kutha. Kita pengin mbebasake kutha, nyedhiyakake akses gampang kanggo pangguna menyang kendaraan, sawayah-wayah lan kabutuhan.

Liburan lair ing taun 2009 ing Amerika Serikat lan wis tuwuh ing luwih saka 300 kutha lan wolung negara, nganti saiki lan kanggo ngembangake luwih efisien ing saindenging Spanyol mutusake kanggo entuk platform kanthi karakteristik sing padha, Drivy.

Napa kita milih Getaround lan ora liya?

Utamane, amarga kita kepengin nindakake tes sing luwih maju, Wektu iki, kita wis nindakake luwih saka 1.200 km, saka Madrid menyang Almería (pulang pergi). Iki minangka kemungkinan nganti saiki diwatesi mung kanggo omah-omah sewaan, lan iki minangka salah sawijining prabédan utama ing antarane Getaround lan platform liyane, kita bisa milih antarane kendaraan meh kabeh jinis lan kanthi karakteristik sing beda, iki ngidini kita entuk luwih akeh, Kajaba iku, kita ora tundhuk karo sawetara tumindak tartamtu, kita bisa mbukak tujuan sing dibayangke, kita mung kudu njupuk Getaround.

Kita wis milih sedan (hibrida) sing nyaman lan ekologis, nanging, Getaround uga dirancang kanggo pangguna liyane. Liwat aplikasi kasebut, kita malah bakal bisa nyewa van nganti pirang-pirang jam, sing bakal ngidini, kayata kita, metu saka tengah Madrid menyang Ikea kanggo njupuk prabotan, apa ana platform mobil liyane sing ngidini? Kita wis mriksa lan kasunyatane ora, amarga otonomi utawa amarga regane ora bakal mandheg mundhak nalika tuku. Kanthi Getaround, sampeyan bisa numpaki Gran Vía utawa mbukak Ikea kanggo njupuk perabotan, sapa sing menehi luwih akeh?

Cara ndhaptar Getaround

Sistem Getaround bisa diakses liwat aplikasi kanggo Android lan iOS (iPhone). Kabeh prosedur wiwit ndaftar nganti nyewa kendaraan wis rampung liwat aplikasi, lan ing kene ditemokake aspek liyane sing beda. Kita wis nyoba platform kaya Car2Go lan Emov lan kabeh duwe kekurangan sing padha: Proses registrasi mbutuhake verifikasi sing mbutuhake sawetara dina lan mbutuhake pambayaran "registrasi" sadurunge.

Ing kasus Getaround, kabeh iki njupuk warna anyar. Ing kasus kita, butuh wektu udakara 30 menit nalika ndownload aplikasi kaping pisanan nganti wis bisa nyewa kendaraan pertama. Kanggo nindakake iki, kita ndownload aplikasi lan langsung nggawe akun. Banjur kita kudu ngakses sistem verifikasi, amarga nggunakake sistem deteksi wajah lan pemindaian dokumen sing cerdas. Kaping pisanan, liwat kamera ngarep piranti kita kudu mindhai pasuryan, banjur bisa nerusake scan ID lan lisensi nyopir.

Saka Liburan Dheweke yakin manawa proses iki cepet banget kanggo pangguna lan uga aman amarga nggunakake sistem verifikasi manungsa kanggo penguatan. Proses iki bisa uga luwih alon kanggo lisensi tartamtu sing mbutuhake konfirmasi kayata Amerika Serikat. Mesthi wae, kita mung kudu nambah cara pambayaran lan bisa nyewa kendaraan, amarga dadi kekasih teknologi, iki minangka perkara pertama sing bisa mbukak cangkeme. Sajrone dina sing padha, sampeyan bakal bisa ndhaptar lan nyewa kendaraan, Iki minangka hal sing ora ditawakake kabeh platform mobilitas.

Cara nggunakake Getaround

Saiki gampang banget. Sawise mbukak aplikasi Getaround, harga lan macem-macem kendaraan sing cedhak karo kita bakal katon kanthi otomatis. Temenan, kita ora bakal mbayar padha kanggo nyopir Ford Ka lan nyopir BMW Z4 (ya, ana macem-macem macem-macem aplikasi). Kanggo iki, kita bakal duwe sawetara saringan sing ngidini kita milih yen pengin konversi, hibrida, listrik, van, utawa segmen kendaraan liyane sing nyukupi kabutuhan. Yen butuh sedan utawa saloon, kita arep lelungan luwih saka 1.000 km sajrone telung dina.

Kita milih hibrida Ionic Hyundai saka pangguna, mobil wiwit taun 2018 Praktis anyar kanthi kurang saka 30.000km lan kanthi akeh sistem pitulung nyopir sing njamin keamanan lan keamanan maksimum. Sawise dituduhake tanggal jemputan lan tanggal jemput lan tanggal bali, kita wis siyap, nanging isih ana sawetara perkara sing kudu ditindakake.

Getaround duwe rong kemungkinan: Ketemu karo pemilik sing menehi kunci utawa njupuk kauntungan saka Getaround Connect. Iki minangka sistem sing diselarasake karo kendaraan lan nawakake data kayata kilometer saiki lan isi tanki bahan bakar. Thanks kanggo Getaround Connect kita bakal bisa mbukak lan nutup kendharaan langsung nganggo ponsel lan iki cocog kanggo pangguna lan pihak sing duwe. Instalasi Getaround Connect pancen gratis lan minangka pilihan favorit kanggo wong-wong sing pengin nyewa kendaraan supaya bisa entuk dhuwit tambahan lan menehi kontribusi kanggo lingkungan. Sawise dibukak, kunci biasane disimpen ing njero, mula nganti pirang-pirang dina suwene kita nggunakake cara pambuka tradisional

Keamanan nyilih mobil sampeyan menyang wong liya

Kaya sing wis diandharake, Getaround sejatine minangka platform sing dadi perantara kanggo nyambungake pamilik kendaraan lan sing butuh, nanging kendharaan iku umume larang ing umume, lan kaya sing wis diandharake, ing Getaround kita nemokake saka Mercedes E-Class menyang Renault Zoe. Kanggo njamin keamanan pangguna, sadurunge mbukak mobil aplikasi kasebut njaluk kita pindai wolung poin utama eksternal kendaraan, sing ditindakake sadurunge lan sawise nyewa, Kanthi cara iki, sampeyan ngerti apa jinis kerusakan sing ditindakake lan sapa sing tanggung jawab. Luwih, Pemilik kudu nampa pangguna sing bisa mriksa profil sing wis diverifikasi, kajaba minangka kendaraan kanggo nyewa langsung.

Kanthi cara sing padha, kita kudu nunjukake perubahan interior, kaloro saka segi keresikan lan kahanane umume. Pamilik lan pangguna kudu mesthekake perawatan kendaraan kanthi padha, mula sampeyan kudu menehi sing resik ing njaba lan ing kahanan interior sing padha karo sing sampeyan pilih, amarga iki nduweni sistem verifikasi. Penting, yen sampeyan pengin nampa skor sing apik yen poin kasebut wis kawujud. Luwih, kendaraan kudu dikirim kanthi jumlah bensin sing padha karo sing ditinggalake nalika dikirim.

Asuransi tanggung jawab sipil penting banget, Getaround bakal ngidini kita telung modhal beda Asuransi Allianz:

  • Kabeh resiko tanpa keluwihan
  • Waralaba suda 250 euro
  • Waralaba normal 1.100 euro

Regane bakal diowahi kanthi biaya saben dina gumantung karo pilihan lan mesthi bakal gumantung ing saben kasus tartamtu, kendaraan lan faktor penentu liyane kayata umur lan pengalaman driver. Sawise diasuransiake, pangguna pangguna uga driver tambahan liyane sing ngiringi bakal direksa.

Pengalaman karo Getaround

Umumé, aku kudu menehi rating pengalaman karo Nguri-uri, lan ana sawetara faktor diferensial sing ndadekake sistem kasebut paling lengkap.

  • Sistem penyewaan saben jam lan dina tanpa watesan wilayah
  • Sistem registrasi tanpa prelu mbayar lan verifikasi profil sing cepet banget
  • Kamungkinan nyewa kabeh jinis kendaraan kanthi otonomi, kapasitas lan fleksibilitas sing gedhe

Lan iki carane Getaround dadi platform mobilitas favoritku bebarengan karo eCooltra.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.