GitHub: Cara nemokake lan nginstal plugin Firefox saka ing kono

plugin firefox ing GitHub

Apa sampeyan wis ngerti babagan proyek GitHub? Kanthi yakin manawa sampeyan wis nate ngunjungi papan iki kanthi sukarela utawa ora sengaja, situs sing dadi sakit kepala kanggo akeh wong amarga ora dingerteni kanthi tepat, apa sing kudu ditindakake supaya bisa ndownload lan nginstal. usulan pangembang sing beda-beda sing mutusake nggunakake platform iki kanggo hosting.

Sing ora dingerteni wong akeh yaiku papan iki minangka platform hosting kanggo macem-macem proyek lan kalebu, pangembangan plugin kanggo Firefox; Pentinge, mula ana wong sing mesthekake yen papan iki duwe versi paling anyar saka sawetara plugin.

Napa ngunduh plugin saka GitHub kanggo Firefox?

Kaya sing wis disaranake ing paragraf sadurunge, iki minangka papan sing tepat kanggo nyoba golek versi paling anyar saka sawetara plugin khusus kanggo Firefox. Alesan kenapa kedadeyan iki amarga para pangembang mutusake ngusulake proyek (plugin) ing platform iki sadurunge Mozilla ngevaluasi dheweke ing wadhah; Sanajan pangembang wis nyelehake kanthi paralel ing kaloro lingkungan (ing GitHub lan kontainer Mozilla), bakal mesthi ana wektu analisis kanggo ngerti manawa ana kompatibilitas lengkap karo versi Firefox paling anyar.

Amarga alasan iki, kita wis menehi sawetara wektu kanggo ngerti carane nginstal plugin sing dadi host ing "GitHub", ana rong alternatif sing bisa digunakake lan bakal dibahas kanthi rinci, nganti saiki ing artikel iki.

1. Instalasi plugin manual

Sadurunge, sampeyan kudu ngerti manawa saben plugin sing bakal diinstal ing Firefox duwe format ".xpi", sing praktis ora katon utawa dibedakake, yen wis nggawe instalasi otomatis saka server Mozilla sing padha. Sampeyan bisa nyoba, nyoba ndeleng plugin tartamtu nggunakake Google Chrome, browser sing, amarga ora kompatibel, bakal ngidini sampeyan ndownload menyang komputer; ing wayahe sampeyan bakal weruh manawa plugin khusus kanggo Firefox duwe ekstensi iki.

instalasi manual plugin firefox

Dadi, yen plugin iki bisa didownload kanthi gampang saka lingkungan apa wae, luwih becik yen kita menyang "GitHub", nyoba nemokake ing bilah sisih tengen web. Ing kana sampeyan bakal sok dong mirsani rong elemen sing bisa uga kita tingali yen ora menehi wigati marang dheweke; salah sijine ngomong babagan kemungkinan download menyang arsip (download Zip), sing kudu sampeyan pikolehi banjur mengko, batal zip kanggo nemokake file ".xpi". Sawise sampeyan nemokake, sampeyan kudu milih banjur seret liwat jendela Firefox, nalika browser bakal takon apa sampeyan yakin bakal nindakake operasi iki lan sampeyan kudu mangsuli kanthi afirmasi.

2. Instal nggunakake add-on Firefox

Ora diraguhi, cara sing kasebut ing ndhuwur minangka salah sawijining cara paling gampang nalika nyoba nginstal plugin Firefox sing dianakake ing "GitHub"; Oalah, yen prosedur iki kayane rumit banget, mula sampeyan bisa ngandel tambahan sing kudu sampeyan instal ing browser Firefox.

instalasi plugin firefox otomatis

Plugin kasebut duwe jeneng "Ekstensi GitHub" lan bakal ngaktifake pilihan tambahan ing sidebar sisih tengen (sing kasebut ing metode pertama). Tombol iki meh padha karo sing ditindakake Mozilla karo wadhah, yaiku, bakal ana pilihan sing bisa akuInstal plugin kanthi otomatis saka "GitHub" menyang browser Firefox kita. Kekurangan mung bisa kedadeyan yen add-on utawa plug-in sing di-host ing platform iki ora duwe file "install.rdf", sawijining kahanan sing bakal ndadekake instalasi gagal, mula kita kudu mbukak cara sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   ER KUNFÚ OF TRIANA ngandika

    Matur suwun sanget kanggo sumbangan sampeyan.

    Paling penting, sampeyan bisa mindhai file sadurunge nginstal ing browser. Yen sampeyan ndownload lan nginstal saka Firefox, ora bakal menehi pilihan liyane kajaba nginstal langsung.

bool (bener)