Glamping Ready, tawaran BLUETTI kanggo musim kemah iki

glamping-siap

Autumn minangka salah sawijining wektu paling apik ing taun kanggo seneng-seneng ing njaba ruangan, nalika musim panas sing panas wis liwati lan dina-dina musim dingin durung teka. Nanging, kita ngerti yen ilang ing alam tegese nyerahake kenyamanan tartamtu, kayata akses menyang jaringan listrik. Penawaran saka BLUETTI Glamping Siap teka kanggo ngatasi masalah iki.

Siapke rute, tas ransel lan kabeh sing dibutuhake kanggo kemah, nanging aja lali ngunjungi situs web BLUETTI dhisik kanggo entuk stasiun pengisian listrik kanthi rega diskon. Lan ing ngendi iku arep kampanye sensasional BLUETTI Glamping Siap, kasedhiya wiwit 16 September nganti 30 September 2022.

Kampanye khusus iki, dirancang kanggo petualang lan penyayang alam, kalebu diskon nganti 26% ing sawetara produk paling apik saka merek iki. Kita rinci kabeh ing ngisor iki:

EB3A (plus panel surya 120V lan 200V)

eb3a

stasiun daya EB3A Ora mung bakal dadi sumber daya serep kanggo piranti omah yen ana pemadaman listrik lan kedadeyan sing ora dikarepake, nanging uga bisa kanca travel paling kanggo petualangan kita ing tengah alam.

EB3A punika generator BLUETTI anyar sing wis kapasitas 268 Wh lan inverter AC 600 W. Iki nomer sijine iku ndhuwur paling produk saingan, apa kita ngomong bab daya utawa portabilitas. Ndhukung tingkat pangisian daya nganti 430 W (AC + PV), dadi kanggo ngisi daya nganti 80% mung butuh 30 menit. Ora perlu ngomong, wis kauntungan gedhe sing entails lan comfort sing nawakake kita nalika kita camping.

Iki rega diskon saka stasiun EB3A:

  • EB3A: 299 € (rega asli €399).
  • EB3A + 120W Panel Surya: 669 € (rega asli €769).
  • EB3A + 200W Panel Surya: 799 € (rega asli €899).

AC200P lan AC200MAX

bluetti AC200P Kab

Yen petualangan ing njaba ruangan bakal nganti pirang-pirang dina, kita butuh tenaga luwih akeh supaya bisa nggunakake piranti cilik lan praktis liyane, kayata panggangan listrik (ora ana sing luwih enak tinimbang rasa barbekyu ing lapangan). . Iki ngendi model BLUETTI apik kaya ing AC200P utawa AC 200 MAX, kanthi output AC masing-masing 2.000 W lan 2.200 W.

Ora ana sing luwih gampang tinimbang nglumpukake sinar matahari tanpa wates kanthi efisien lan ngowahi dadi energi sing cukup kanggo nyedhiyakake pasokan sawetara dina. Ora perlu kuwatir yen kita bakal duwe pasokan listrik sing cukup. Manungsa waé kanggo tawaran sing kalebu ing kampanye Glamping Ready:

  • Panel Surya AC200P + 350W: 2.399 € (rega asli €2.599).
  • Panel Surya AC200MAX + 200W: 2.499 € (rega asli €2.699).

B230

 

biru 230

Akhire, liyane saka nawakake paling pinunjul saka kampanye Glamping Siap: ing baterei expansion B230, kanthi kapasitas 2.048 Wh. Cocog banget karo produk BLUETTI liyane kayata AC200MAX, AC200P, EB150 lan EB240. Uga bisa digunakake minangka sumber daya sawijining, thanks kanggo akeh pilihan output: 1*18W USB-A QC3.0, 1*100W PD3.0 USB-C lan 1*12V/10A korek rokok.

Siji maneh insentif kanggo mutusake tuku BLUETTI B230: nalika tawaran iki tetep, para panuku bakal nampa kabel sambungan baterei external P090D babar blas free, unsur perlu kanggo nyambungake B230 karo stasiun daya. Iki tawaran:

  • B230: 1.399 € (rega asli €1.499).

Babagan BLUETTI

Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing industri kasebut, BLUETTI tetep setya karo ide taruhan babagan masa depan sing lestari liwat solusi panyimpenan energi ijo kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan. Pabrikan iki nawakake pengalaman ekologis sing luar biasa kanggo kabeh wong lan kanggo planet kita. Perlu dicathet yen BLUETTI saiki ana ing luwih saka 70 negara lan wis entuk kapercayan jutaan pelanggan ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak ing situs web BLUETTI.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->