Nissan LEAF 2018, iki listrik anyar sing paling laris ing Spanyol

2018 ngarep Nissan LEAF

Yen ndeleng kabeh grafik dodolan ing pasar sing adol mobil listrik, mesthine bakal katon ing papan cilik sing diprodhuksi cilik dening Nissan, LEAF. Kendaraan listrik iki wis wiwit didol ing taun 2010 lan nganti saiki Jepang durung mutusake nganyari maneh lan menehi pemuda sing nomer loro. Iki carane ing 2018 Nissan LEAF.

Anyar 2018 Nissan LEAF Nawakake Deleng Anyar —7 taun isih suwe - lan saya gedhe lan saya kuat. Kajaba iku, nambah teknologi anyar kayata ProPilot utawa sistem kanggo nyopir, kita mung butuh pedal akselerator. Apa kita ndeleng luwih cedhak?

Desain anyar ing Nissan LEAF 2018

Babagan pisanan sing bakal narik kawigaten kita yaiku desain eksterior sing anyar. Lan Nissan LEAF 2018 iku luwih gedhe lan katon luwih apik tinimbang sadurunge. Nanging, kita kudu eling yen entuk otonomi batere sing luwih gedhe, kendaraan kudu nduwe desain aerodinamika sing tliti. Lan aspek iki, ing sawetara kesempatan, ora miturut selera konsumen. Sanajan ngono, kayane kita kaya ngono Nissan LEAF 2018 luwih apik tinimbang model sadurunge.

Ing njero kabin kasebut, kita nemokake desain liyane sing cocog karo katalog firma Jepang saiki. Miturut perusahaan, bahan sing digunakake luwih ngati-ati lan luwih kualitas, nggunakake bahan alus. Kajaba iku, setir entuk tampilan anyar cocog banget karo Nissan Qashqai paling anyar utawa Nissan X-Trail anyar, SUV laris ing sektor kasebut. Ati-ati, amarga panggangan ngarep uga dipikolehi saka model kasebut.

Kajaba iku, kita uga bakal duwe layar multi-tutul 7-inch ing console tengah kanggo ngontrol kabeh perintah lan ditambahake kompatibilitas karo sistem Apple Car lan Android Auto, loro sistem sing ya utawa ya kudu ditambahake ing kabeh model sing didol saiki.

2018 interior Nissan LEAF

Mesin sing luwih kuat lan otonomi sing luwih gedhe

Mesin Nissan LEAF 2018 anyar iki luwih kuat tinimbang model sadurunge. Ing kasus iki kita ngadhepi mobil sing ngumumake 150 hp tenaga (110 kW) lan torsi mesine 320 Nm; yaiku, bakal nyurung hard saka nol. Kajaba iku, kacepetan maksimal sing bisa ditrapake nganggo mobil iki yaiku 144 km / jam.

Saliyane, motor listrik kasebut didhukung karo baterai lithium sing bisa diisi ulang (bakal duwe jaminan 8 taun) 40 kWh. Iki bakal nggawe LEAF Nissan 2018 bisa nggayuh teoritis 378 km kanthi muatan tunggal, angka sing udakara 300 kilometer ing kahanan nyata.

Babagan data pangisian daya, batere 40 kWh iki bakal entuk muatan maksimal sajrone 16 jam yen daya saka 3 kW digunakake lan 8 jam yen digunakake 6 kW. Luwih, Ing mode pangisian daya cepet, Nissan LEAF 2018 bisa nggayuh 80% pangisian daya mung sajrone 40 menit sambungan.

Sistem Taman Nissan LEAF ProPILOT 2018

Teknologi anyar: ProPILOT, ProPILOT Park lan e-Pedal

Ora bisa ditolak manawa Nissan LEAF 2018 ora bakal dibarengi teknologi anyar. Lan bakal ditindakake kanthi khusus karo 3 sing bakal unggul ing ndhuwur liyane. Sing pertama yaiku Sistem ProPILOT. Teknologi iki saka autopilot sing pangguna kudu 'ngeculake' setir lan pedal. Lan ing kasus kasebut, sistem kasebut bakal nganggep nyetir lan bakal tetep njaga kacepetan sing tetep, nanging bakal tetep nggatekake kendaraan ing ngarep, uga garis jalur kasebut.

Sementara, sistem parkir otomatis uga duwe peran utama ing Nissan LEAF 2018. Teknologi iki dibaptisake dadi ProPILOT Park uga bakal ngontrol kendharaan nalika parkir. Miturut tembung perusahaan kasebut: "teknologi iki bakal ngontrol kabeh kemudi, percepatan, rem lan pilihan gir kanggo nuntun mobil menyang papan parkir kanthi otomatis."

Pungkasan, kita bakal duwe e-Pedal. Lan manawa Nissan njamin manawa driver sawise ngaktifake fungsi iki ing panel tengah, sampeyan mung bisa nyopir nganggo pedal akselerator. Iki bakal njupuk tingkat tekanan marang dheweke. Dadi sampeyan bakal nyepetake, rem utawa malah mandheg kanthi bertahap.

Kursi Nissan LEAF 2018 anyar

Model lan kasedhiyan sing luwih kuat

Presentasi kasebut ditindakake ing Jepang, negara asale. Lan bakal ana ing papan sing katon pertama, luwih khusus sajrone wulan Oktober sabanjure. Ing pasar liyane - kalebu Eropa - bakal mlebu Januari 2018. Rega durung dikonfirmasi saiki. Nanging miturut kaca kasebut Pocket-Lint, bisa diwiwiti saka 23.600 euro, regane luwih murah tinimbang para pesainge.

Kangge, Nissan wis mesthekake ing pungkasan taun 2018 bakal duwe versi anyar Nissan LEAF 2018. Lan iki bakal luwih kuat lan batere kanthi otonomi sing luwih gedhe. Saiki, perusahaan wis nggawe kita kepengin ngerti luwih akeh. Dadi, nalika tanggal kasebut wis cedhak, kita bakal menehi informasi luwih lengkap kanggo sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.