Google Allo bisa kasedhiya minggu iki

Google Allo

Ing Google I / O pungkasan, kita nemokake loro aplikasi Google anyar sing menehi akeh pitakon marang pangguna babagan masa depan Google Hangouts lan aplikasi olahpesen cepet liyane. Lan sanajan isih Google Hangouts durung ilang yen salah sawijining aplikasi wis teka, Google Duo.

Iki app ndalang dadi Facetime kanggo Android, soko sing narik perhatian akeh pangguna amarga saiki wis diinstal luwih saka 10 yuta kaping, miturut Play Store. Iki babagan Google Duo, nanging Lan apa sing kedadeyan karo Google Allo?

Miturut Evan Blass, Google Allo bakal diluncurake minggu iki, sanajan ora dingerteni dina apa (mesthine wis kasedhiya ing Play Store) utawa manawa efek kasebut bakal padha karo Google Duo. Google Allo minangka aplikasi olahpesen cepet, aplikasi sing bakal nawakake padha karo WhatsApp lan Telegram, kanthi obrolan sing cepet lan enkripsi sing uga ngidini sampeyan nuduhake kabeh jinis file.

Google Allo bakal nggawe kita mandheg nggunakake akun Google kanggo registrasi layanan

Nanging bedane dibandhingake app liyane yaiku Google Allo bakal njupuk nomer kita dadi id siji-sijine lan dudu akun Google, sing bakal mbantu nalika komunikasi karo piranti liyane utawa kanggo jinis operasi liyane kayata nginstal aplikasi.

Kajaba iku, antara liya, bakal ngidini kita ngirim pesen menyang pangguna sing ora duwe nomer, kayata app olahpesen sing sadurunge. Akeh sing ujar manawa Google Allo lan Duo bakal dadi aplikasi standar ing versi Android sabanjure lan ora ana kekurangan alesan utawa kayane. Ing kasus apa wae, kita kudu ngenteni kanggo ndeleng lan nyoba Google Allo kanggo ngerti manawa bakal dadi pengganti definitif kanggo WhatsApp lan aplikasi olahpesen utawa ora Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.