Google Chrome permanen nglirwakake panggunaan lampu kilat

Google Chrome

Wis sawetara wektu, sing duwe tanggung jawab kanggo pangembangan Google Chrome ngelingake kabeh pangguna yen ing wektu sing sithik arep dituju ninggali format Flash sing wis ketinggalan jaman mung fokus ing ndhukung HTML5. Peringatan iki pungkasane kayektenan lan ing update paling anyar sing dirilis, kaca-kaca ing format Flash ora ditampilake kanthi standar.

Biasane, opsi iki diaktifake kanthi gawan, ing wektu iki sampeyan bisa uga wis nginstal versi anyar Chrome, mula sampeyan bisa uga wis ngelingi sawetara kaca mandheg digunakake utawa nuduhake peringatan yen sampeyan kudu nginstal Flash Player ing komputer. Yen sampeyan ora ngaktifake pilihan iki, critakake apa versi kasebut Chrome 55 sing ora ndhukung maneh format iki.

Chrome mlebu Flash Player supaya mati.

Napa sampeyan totoan ing HTML5 tinimbang Flash? Kaya sing katon ing pirang-pirang panggonan, komitmen karo HTML5 tinimbang Flash amarga sing anyar iki nawakake pengalaman sing luwih cair, luwih dioptimalake lan luwih aman. Nalika ngetik kaca web sing nggunakake Flash, angger format HTML5 diaktifake, ana kedadeyan sing ora kedadeyan ing kabeh kaca web, sampeyan bakal njaluk sampeyan ngaktifake.

Kanthi nganyari iki ing Google pungkasane pengin kabeh pangembang pindhah menyang HTML5 sanalika bisa, sanajan ana akeh bewara lan 'ancaman'Ana isih akeh sing durung njupuk langkah kasebut. Yen sampeyan pengin nganyari browser kanthi manual Kanggo nginstal Chrome versi 55, sampeyan mung kudu ngakses lambang kanthi telung titik sing ana ing sisih tengen ndhuwur browser, nampilake menu 'Bantuan'lan pungkasane klik'Informasi Google Chrome'

Informasi liyane: Google


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)