Google dituduh ngumumake jeneng korban pemerkosaan kanthi ilegal

Browser Google Chrome

Fungsi otomatis ing Google bisa migunani banget ing pirang-pirang kasus, sanajan bisa nyebabake masalah. Amarga bisa mungkasi informasi sing kakehan, kaya sing kedadeyan ing Inggris. Amarga ana korban pemerkosaan sing jenenge wis kasebar ing Internet. Panelusuran panyerang utawa korban pemerkosaan langsung nuduhake jeneng wanita.

Kasunyatan serius, amarga anonimitas sampeyan dilindhungi undhang-undhang. Dadi Google duwe masalah gedhe babagan iki. Asil bisa dipikolehi ing pirang-pirang kasus amarga fungsi telusuran kanthi otomatis utawa gegandhengan ing mesin telusuran populer.

The Times wis tanggung jawab ngumumke crita iki. Nalika menehi komentar, kanthi ngetik jeneng korban utawa penggugat ing mesin telusuran, identitas pelaku bisa dingerteni. Wong sing uga duwe hak anonim, sanajan sadurunge diadili. Dadi sing nggoleki bakal nglanggar undang-undang.

Ngirim jeneng korban ing Internet dihukum ing Inggris kanthi denda 5.000 pon. Nanging ing kasus iki kedadeyan sawetara korban, mula jumlah kasebut bakal dikalikan kanggo saben kasus. Lan saiki, jumlah wong sing kena masalah iki ing Google durung dingerteni.

Saka sektor politik Inggris komentar manawa Google ora tumindak miturut ukum. Dadi perusahaan bisa ngarepake yen bakal ana akibat saka tumindak kasebut. Sanajan nganti saiki durung ana tuntutan ukum utawa tumindak khusus sing diumumake.

Kita uga ora duwe reaksi saka Google, sing wis melu masalah hukum sing nomer loro ing Inggris sajrone 48 jam. Dadi dudu minggu sing paling apik utawa paling gampang kanggo raksasa teknologi kasebut. Kabeh nuduhake manawa kita durung nate krungu paling anyar babagan kasus iki. Dadi, kita bakal nggatekake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)