Google Drive debut desain anyar

Google Drive

Desain Material wis dadi salah sawijining pilar produk Google. Thanks kanggo indikasi kasebut, perusahaan kasebut modhifikasi desain alat sing akeh. Bubar kita ndeleng kepiye Gmail debut desain anyar. Saiki, giliran Google Drive, sing wis debut desain anyar. Maneh inspirasi saka Desain Material.

Kajaba iku, desain anyar sing bisa dideleng ing Google Drive nduweni persamaan tartamtu karo tata letak sing saiki dilebokake ing Gmail. Dadi sampeyan uga bisa ndeleng upaya perusahaan kanggo nggawe harmoni tartamtu ing antarane layanan kasebut.

Sanajan kita uga duwe sawetara prabédan ing antarane desain loro platform kasebut. Amarga ing kasus iki, durung ana fitur anyar sing dikenalake. Ing kasus Gmail, fitur anyar diwiwiti. Ana prekara sing durung kedadeyan saiki. Paling ora durung kedadeyan.

Tata letak Google Drive

Pangowahan desain Google Drive wis diumumake sajrone ngrayakake Google I / O 2018. Acara ing perusahaan Amerika nggawe kita akeh anyar ing produk lan layanane. Ana prekara sing kedadeyan karo platform panyimpenan cloud.

Akeh pangguna sing wis ndeleng desain Google Drive sing anyar nalika ngakses. Nanging ing pirang-pirang kasus durung ditampilake. Minangka kedadeyan sing kudu kedadeyan sakcepete, sanajan ora ana tanggal sing disebutake kanthi resmi kanggo pangowahan iki.

Sing jelas yaiku kita ndeleng kepiye Google adaptasi rancangane supaya cocog karo pedoman Desain Material. Dadi, kita bisa ndeleng sawetara kamiripan antarane desain sing ditampilake perusahaan. Soko sing pengin nggawe dheweke luwih kepenak kanggo pangguna nggunakake macem-macem layanan perusahaan Amerika.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)