Google Drive nyuda rega layanan panyimpenan lan ngganti jeneng

Google Drive wis dadi salah sawijining platform sing paling akeh digunakake ing jagad iki, amarga ana gandhengane karo Gmail lan Foto Google. Layanan panyimpenan maya Google nawakake panyimpenan gratis 15 GB, papan sing bisa ditindakake mengko tambah yen kita pengin menehi luwih akeh panggunaan kanggo macem-macem layanan sing ditawakake dening raksasa telusuran.

Yen kaya sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, kita wis biasa nggunakake layanan Google Photos, supaya mesthi duwe salinan foto ing resolusi asli, mesthine saiki sampeyan duwe rencana panyimpenan. Iki rencana wis nampa pangaturan rega sing sithik, mula saiki kita bisa ngrasakake luwih akeh papan kanthi dhuwit sithik.

Nalika teka desain Google Drive sing anyar, raksasa telusuran nggunakake kesempatan kasebut ganti jeneng layanan panyimpenan, supaya bakal wiwit diarani Google One ing wulan ngarep lan kanthi ora sengaja, gunakake pangowahan jeneng kanthi desain anyar lan kanthi sengaja nggedhekake papan panyimpenan sing ditawakake.

Nganti saiki, kita duwe pilihan kanggo kontrak 100 GB kanthi 1,99 euro saben wulan, 1 TB kanggo 9,99 euro saben wulan, 2 TB kanggo 19,99 euro saben wulan ... Kanthi Google One, papan panyimpenan 200 GB anyar 2,99 Euro saben wulan lan regane padha karo sing nganti saiki ngalami 1 TB, saiki kita bakal seneng 2 TB. Kabeh pangguna sing wis entuk ruang 1 TB dheweke bakal ngerti kepiye sawetara dina sabanjure, ruang panyimpenan ditambahi siji TB maneh.

Saiki rencana rega anyar durung kasedhiya nanging bakal enggal ditindakake. Kaya sing bisa ditindakake ing blog Google ing wulan ngarep, Kabeh rencana panyimpenan Google Drive konsumen sing mbayar bakal diupdate dadi Google One. Pangowahan iki ora mengaruhi pelanggan bisnis G Suite


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)