Google Duo nggawa bareng layar menyang Android

Google Duo

Google Duo Wis dadi upaya kaping telulas dening perusahaan Amerika supaya sukses ing pasar aplikasi olahpesen cepet. Sawise gagal Google Allo, sing kayane wis pirang-pirang dina, perusahaan fokus ing aplikasi liyane iki. Mengkono karo fungsi lan fitur anyar kanggo menang pangguna.

Saiki, kita isih duwe fitur anyar utama ing Google Duo. Amarga aplikasi wis bakal nampa layar sing dituduhake. Fitur sing janji bakal cocog kanggo pangguna nalika nampilake foto, video utawa item liyane sing wis disimpen ing piranti sajrone nelpon video.

 

Google Duo minangka aplikasi sing perusahaan Amerika pengin pangguna nelpon video. Iki minangka panggunaan utama. Wiwit saiki, pilihan njupuk layar iki bakal wiwit nangkep kabeh sing ana ing layar piranti. Bakal langsung dikirim menyang wong liya sing lagi ngubungi video kasebut.

Nuduhake layar Googl duo

Kanthi nindakake iki, kita bisa ndeleng manawa gambar interlocutor bakal ditampilake ing jendela sing ngambang. Supaya kita bisa terus ngobrol nalika nuduhake apa sing ana ing layar. Ing gambar ing ndhuwur, sampeyan duwe cara sing jelas babagan cara nuduhake layar ing aplikasi kasebut.

 

Kabeh pangguna nganggo Google Duo bakal bisa nggunakake fungsi ikiSanajan kasunyatane sampeyan kudu telpon sing cukup kuat supaya bisa digunakake. Amarga fitur sing nuntut akeh piranti kasebut.

 

Fungsi iki meh tekan Google Duo. Cara kerjane lan cara nggunakake antarmuka aplikasi wis disaring. Dadi masalah wektu sadurunge fungsi kasebut tekan kanthi resmi. Banjur kita bisa mriksa fungsi sing tepat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)