Google Maps ora ngidini sampeyan Book Uber saka aplikasi kasebut

Malah eksekutif Uber dipekerjakake kaya dene dadi freelancer

Nganti saiki, wayahe nalika sampeyan pengin pesenan karo Uber, sampeyan bisa langsung mbukak saka Google Maps. Nanging fitur iki saiki wis dadi jaman mbiyen, amarga Google wis ngilangi aplikasi kasebut. Dadi ora kasedhiya maneh ing aplikasi kasebut. Ora mesthi ana pangowahan sing penting lan nuduhake kemunduran penting kanggo perusahaan transportasi.

Amarga cukup kepenak yen pangguna bisa pesen saka Google Maps. Perusahaan wis ngumumake kanthi pernyataan ringkes manawa kemungkinan iki diilangi saka aplikasi kasebut. Nanging kasunyatane dheweke ora menehi katrangan babagan sebab kenapa ditindakake.

Kanthi cara iki padha ngetutake langkah iOS. Taun kepungkur, dheweke dadi sing pertama ngilangi fitur iki kanggo Uber, sing wis dadi hambatan kanggo perusahaan transportasi. Lan saiki raksasa liyane ing sektor kasebut kayata Google gabung lan njupuk keputusan sing padha.

Sanajan misale jek pangguna bisa terus nggunakake fitur iki ing Google Maps. Nanging kayane tinimbang siji langkah, proses kudu rampung dadi rong langkah. Dadi mung butuh wektu suwe. Biaya tetep ditampilake ing aplikasi kasebut, nanging pesenan numpak perjalanan karo Uber luwih gampang tinimbang biasane.

Sanajan bisa uga fitur iki bakal enggal ilang. Nanging nganti saiki, ora ana sing ujar babagan sapa sing njupuk keputusan kanggo ngilangi kemungkinan iki. Diperkirakan bisa teka saka Uber, sampeyan pengin nambah panggunaan aplikasi sampeyan dhewe nganggo cara iki.

Ana alesan apa wae, kayane jelas manawa pangguna ora bakal bisa memesan plancongan karo Uber kanthi cepet nggunakake Google Maps. Dadi Sampeyan kudu ngerti kepiye pengaruhe ing perusahaan transportasi. Lan uga yen sampeyan ndeleng panggunaan sing luwih gedhe utawa ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)