Google nambah fitur anyar kanggo ngrasakake buku audio

buku audio google

Ing wiwitan taun 2018 iki, Google menehi sinyal wiwitan babagan taruhan ing buku audio. Mbukak bagean saka buku sing dicritakake ing toko Google Play lan saengga nggawe buku kasebut luwih akeh wong. Rong wulan mengko, Google nambah fungsi anyar kanggo dinikmati, uga judhul iki.

Audiobook Google ilang sawetara perbaikan supaya bisa nikmati judhul kapan wae. Nanging, katon manawa raksasa internet kasebut lancar lan pengalaman panganggo sing luwih apik kanthi fungsi anyar sing bisa sampeyan nikmati ing Android lan iOS.

Bagean buku Google Play

Sing pisanan ditambahake yaiku sing diarani "Smart Resume". Fungsi iki bakal digawe aja nganti ilang benang kabeh sing sampeyan rungokake babagan crita sing sampeyan lakoni. Apa maneh, nalika nggunakake ponsel cerdas kanggo nggawe sampeyan, sampeyan bisa uga duwe luwih saka siji gangguan sajrone narasi (sawetara telpon; sawetara peringatan, lsp). Ing kasus iki, fitur anyar iki kanthi cerdas bakal mundur menyang tembung pungkasan sing sampeyan rungokake babagan crita.

Kapindho kita bakal duwe kita bakal duwe tetenger utawa «Tetenger». Lan bisa nyelehake panandha ing wacan sing paling akeh nandhani kita ing crita supaya bisa diuripake maneh, ora bisa diregani. Lan luwih-luwih tumrape sing wis biasa nggawa potlot lan kertas.

Sing nomer telu, kita duwe kamungkinan kanggo nambah buku audio Google menyang rutinitas saben dinane lan otomatis maca - utawa ngrungokake - karo Asisten Google. Yaitu, asisten virtual Google bakal nyakup audiobook minangka saben dina ing wayah esuk. Sampeyan uga bisa nambah utawa nyuda kacepetan nyritakake supaya cocog karo kabutuhan sampeyan.

Paling ora, nanging paling ora, buku audio sing wis dituku ing Google Play sing bisa dituduhake minangka kulawarga. Gerakan sing wis suwe ditindakake Apple ing antarane fungsi nuduhake konten ing akun kulawarga. Iki bisa rampung amarga fungsi kasebut "Perpustakaan Keluarga" o Perpustakaan Keluarga lan wis kalebu ing 13 negara, kalebu Spanyol.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.