Google Home bakal luwih murah tinimbang Amazon Echo

google-ngarep-2

Ing acara Google I / O pungkasan, kita nemokake piranti Google anyar sing nyoba saingan karo Amazon Echo kanthi nawakake asisten omah alternatif. Piranti iki ditelpon Ngarep Google, gadget sing uga duwe desain menarik sing cocog karo macem-macem desain sing bisa ditemokake ing omah.

Nganti saiki, kita durung ngerti luwih akeh babagan piranti Google, nanging saiki kita ngerti ora mung rega sing bakal diduweni saka piranti kasebut Kapan saingan Amazon Echo iki diluncurake?, dadi luwih cedhak tinimbang sing kita pikirake.

Ketoke Google Home regane $ 130, sing luwih murah 50 dolar tinimbang Amazon Echo. Uga ana omongan sing bakal ditindakake Google Home kanthi resmi ditampilake ing acara Google sabanjure tanggal 4 Oktober, yaiku, bakal diwenehi Google Pixel sing anyar.

Google Home bakal diiringi Chromecast anyar lan loro ponsel, tanggal 4 Oktober

Nanging Google Home ora bakal dadi siji-sijine piranti sing bakal ditampilake sajrone acara iki. Ana pirembagan bab Chromecast anyar sing luwih kuat lan fungsional tinimbang model saiki, nanging uga gadget sing bakal dobel regane dibandhingake rega saiki, dadi akeh sing wis ngomong babagan mediacenter kaya Apple TV utawa Fire TV.

Babagan iki, kita ora duwe akeh bukti yen indikasi saka sawetara situs web sing duwe dokumen, nanging kudu dielingi manawa bubar Amazon nganyari rega Amazon Echo, nampilake Amazon Echo Dot sing luwih murah lan kuat. Ana prekara sing bisa dadi tanggepan Amazon babagan ancaman kaya Google Home. Ing kasus apa wae, apa kita ndeleng utawa ora piranti iki, kayane acara Google anyar bakal narik banget lan ora mung kanggo wong-wong sing seneng ponsel nanging uga kanggo kita sing pengin nyoba gadget anyar lan fungsi anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.