Google ngluncurake PhotoScan kanggo mindai foto liwat fotografi komputasional

Sinau mesin sing dijupuk ing fotografi bisa gawe mung asil sing luar biasa kanggo nambah tembung sifat "komputasional." Teknik utawa teknologi kasebut ngidini Google nggunakake nyaranake dhaptar lagu ing Play Music utawa gawe cara anyar kanggo ngapikake foto kanthi resolusi rendah.

Conto liyane babagan jarak mesin bisa sinau yaiku kemampuan aplikasi Google anyar sing diarani PhotoScan kanggo mindai foto. Sanajan kayane mung app liyane kanggo mindhai foto, PhotoScan nggunakake fotografi komputasional kanggo asil sing apik tenan.

Aplikasi PhotoScan anyar Google bakal ngonversi foto lawas sing dicithak dadi digital kanthi kekuwatan fotografi komputasional. Aplikasi iki nggunakake kamera piranti sampeyan kanggo mindhai foto fisik, nanging kaya sing dakkandhakake, ora mung mindhai gambar, nanging PhotoScan bakal njupuk gambar pertama kanthi lampu kilat sing diaktifake, dadi sampeyan kudu njupuk papat liyane nalika bukak kamera ing papat poin sing dituduhake dening aplikasi.

PhotoScan

Yen wis rampung, app bakal tanggung jawab kanggo ngolah supaya dadi final bakal padha karo gambar sing dipindai. Asil pungkasan ora mesthi dadi sing dikarepake, amarga gumantung apa sampeyan wis nindakake kabeh langkah kanthi bener, nanging kanggo telung foto sing bisa dipindai, mung siji sing kudu mbaleni proses nganti entuk pindai sing tepat.

Aplikasi kasebut ngidini, sawise ngrampungake proses, sampeyan bisa nyetel sudhut foto sing wis diproses supaya luwih pas. Lan ing endi aplikasi tetep, amarga ora ana setelan lan sampeyan mung duwe pilihan kanggo ngakses bagean sing diwenehi serangkaian tips supaya pindai bisa dicapai kanthi cara sing luwih apik.

Aplikasi sing apik sing nggunakake fotografi komputasional kanggo nuduhake sampeyan yen kita wis langkah-langkah pisanan kanggo sinau mesin, algoritma gaib kasebut lan liya-liyane sing isih kudu dingerteni.

FotoScan saka Foto Google
FotoScan saka Foto Google
Pangembang: Unknown
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)