Google Pixel 2 bakal duwe speaker ing sisih ngarep piranti

Nalika Google Pixel durung bisa ditemokake kanthi cetha ing pirang-pirang negara, desas-desus babagan generasi kaping pindho terminal iki sing diproduksi lan dirancang dening Google wiwit diwiwiti sawetara minggu kepungkur. Yen model distribusi wong lanang sing adhedhasar ing Mountain View ora owah, mesthine terminal iki bisa uga ana maneh aja ninggalake telung negara sing wis dituku: Amerika Serikat, Inggris lan Australia.

Nanging, kita duwe kewajiban moral kanggo ngandhani babagan spesifikasi sing bisa ditindakake kanggo generasi kaping pindho Pixel, Pixel sing miturut gambar sing wis diakses GSMArena, nuduhake manawa pamicara bakal ana ing sisih ngarep piranti, padha karo kabeh kisaran Xperia, sing ngidini kita nikmati audio kanthi cara sing luwih praktis.

Kaya sing bisa dideleng ing gambar sing judhul artikel iki, Pixel 2 kalebu loro speaker, siji ing sisih ndhuwur lan liyane ing sisih ngisor, kanggo menehi swara sing luwih jero, amarga smartphone kasebut ora bisa ngarep-arep kaelokan . Nanging sing paling apik yaiku bingkai, pigura sing pabrik utama suda nganti maksimal, kajaba Google.

Babagan sisih mburi, kita bisa ndeleng kepiye Google ora totoan ing kamera dobel, soko sing wis umum ing pabrik, kaya layar tanpa bingkai. Google nganggo Pixel 2 kayane pengin pasang pasang lan dipercaya review apik sing diduweni model pertama, sanajan wis adol akeh unit, umume amarga masalah distribusi sing kayane durung bisa dirampungake.

Siji-sijine taruhan sing ditindakake Google nganggo Pixel 2 ditemokake ing ngilang jack headphone, kaya iPhone 7 ing sawetara terminal Android, ilang sing ngidini nyuda luwih akeh yen bisa, kekandelan piranti, kekandelan sing bisa digunakake kanggo nambah ukuran batere tinimbang negesake nyuda ukuran terminal, amarga kekandelan saiki luwih saka cukup, dene batere tetep dadi titik ireng kanggo kabeh smartphone.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.