Google Play Instan ngidini sampeyan nyoba game tanpa didownload

Pancene males ndownload game tartamtu sing sampeyan durung ngerti banget manawa bisa nyoba. Kasunyatane, akeh game kasebut pungkasane ngilangi cepet saka piranti seluler kita. Tim Google, sing ngurus Play Store lan Android duwe ide apik babagan cara ndownload game video kasebut.

Anyar kasebut diarani Google Play Instan lan bakal ngidini kita nyoba game kasebut langsung ing Google Play Store sadurunge didownload. Iki bakal ngidini kita ngirit wektu lan uga ing panyimpenan, kita bakal ngerti luwih akeh babagan fitur anyar iki.

GooglePlayInstant

Kita bisa ngerti minangka layanan game video online, nanging mung kanggo demonstrasi. Kita elinga manawa merek kaya Sony wis duwe kemungkinan mbukak pangguna supaya bisa main ing méga. Saiki kasedhiya sawetara game yaiku:  Clash Royale, Tembung Kanthi Kanca, Solitaire, Final Fantasi XV: Kekaisaran Anyar, Penyihir Gelembung 3 Saga, Pertempuran Perkasa, NYTimes Crossword y Bal-balan kertas. Dheweke ora akeh nanging kanggo miwiti, dheweke bisa nyoba nambah wong liya, bisa uga iki dadi populer (muga-muga wae) lan bakal dadi fitur sing kalebu kalebu pangembang. Iki bisa nggawe kualitas Google Play Store luwih cedhak karo iOS App Store, sing terakhir ngalami update fitur sing kuat menyang antarmuka panganggo. Yen wis ana ing ngarep tab game sing ndhukung fitur anyar, kita mung kudu pencet tombol "Coba saiki".

Mesthine, kabeh sithik winates, amarga pangguna bisa nggoleki game sing ndhukung fitur anyar iki Google Play Store, liwat aplikasi sing dirancang ulang saka Google Play Games, lan malah liwat ngendi wae link game dituduhake, kaya Google sing wis diluncurake ing konferensi wingi. Dadi pungkasane soko ing Android global lan dirancang kanggo kabeh wong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)