Google dadi serius lan pengin kabeh terminal anyar diluncurake karo Android Oreo

Bener manawa pabrikan nyalahake pecahan sing ana ing Android saiki, sejatine tarif nganyari piranti karo sistem operasi Google uga ora ngewangi apa-apa. Saiki kayane masalah kasebut saya serius lan tapak asma saka Mountain View ngumumake kabar babagan ngluncurake piranti Android anyar.

Perkembangan kasebut penting kanggo sektor smartphone sing pengin nggunakake sistem operasi lan wiwit wulan Maret kayane kabeh piranti anyar sing pengin disertifikasi dening Google, dheweke kudu diluncurake karo Android Oreo. Iki sampeyan bisa maca ing forum Pangembang XDA.

Kabeh terminal anyar nganggo Android Oreo

Iki bisa dadi pukulan nyata kanggo nyegah pabrikan nggawe fragmen pasar lan yen ora nampa sertifikasi perusahaan mula ora bisa nggunakake layanan Google Play (Ndandani masalah Layanan Google Play wis mandheg) lan mulane aplikasi sing ana ing piranti kasebut. Tekane iki Versi Android Oreo nggawe dhaptar piranti ing Project Treble.

Bisa uga kabeh iki bakal nggawe pabrike ing taun 2018 iki supaya luwih nyoba lan ngluncurake kabeh terminal kanthi versi sing dimainake, nanging angel digunakake gumantung karo smartphone ing versi sistem operasi Google lan mulane bisa uga dadi pukulan kanggo sawetara wong. Kita bakal bisa ndeleng kepiye masalah kasebut terus maju, nanging penting banget supaya kabeh wong siyap ing babagan kasebut bisa uga ora ana piranti anyar sing misuwur ing pasar Android 7 saiki, kita bakal ngetutake warta iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)