Gosip liyane babagan Samsung Galaxy S9 anyar nyedhiyakake presentasi ing wulan Februari

Lan sawetara dina kepungkur kita nerbitake bocor arupa gambar model anyar firma Korea Selatan, Samsung Galaxy S9 lan Galaxy S9 Plus anyar, sing katon siap ndeleng cahya ing wulan Februari taun taun ngarep iki. Mesthi wae kapal penggedhe anyar Samsung taun iki ora bakal ditundha maneh tinimbang diantisipasi lan bakal setya janjian kasebut ing Mobile World Congress 2018.

Samsung Galaxy S8 lan S8 Plus minangka sing kaping pisanan ing wektu sing suwe ora ditampilake ing acara Barcelona, ​​kita kabeh ngerti sebab-sebabe, saiki S9 anyar meh bakal siyap ditampilake ora bakal teka kanthi tepat kanggo acara penting liyane taun iki, CES ing Las Vegas, mula meh mesthi bakal entuk ing MWC.

Media liyane uga ngomong babagan iki lan ing kasus iki minangka salah sawijining sing paling penting ing sektor iki, Bloomberg, karo penerbit dheweke sing dikenal ing jagad Apple amarga nggawa warta lan bocor saka peralatan Apple, Mark Gurman, saiki lagi dirembug presentasi Samsung Galaxy S9 kanggo wulan Februari lan adol kanggo wulan Maret.

Kabeh setuju babagan tanggal kasebut lan mlebu nalar yen mikir yen iki bakal kedadeyan. MWC nglumpukake ewonan wong, wartawan khusus lan pejabat senior saka meh kabeh perusahaan telepon suwene seminggu ing Barcelona, ​​kita ora percaya manawa perusahaan duwe papan sing luwih apik kanggo menehi terminal lan ing kasus iki Samsung ora ana. taun diganti karo Huawei lan P10. Ing kasus apa wae iki isih dikabarake uga dandan sing bakal ditambahake Samsung gegandhengan karo kamera, kita bakal terus ndeleng luwih akeh desas-desus lan nglaporake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Randy jose ngandika

    Lan aku tanpa tuku 8