GTA 5 ngidini kita ngganti bom kanggo Samsung Galaxy Note 7

gta-v-samsung-galaxy-note-7

Salah sawijining terminal sing paling diantisipasi dening kabeh pangguna, Samsung Galaxy Note 7 ditampilake tanggal 2 Agustus. Ora suwe sawise didol lan nalika semana ana masalah pertama kanggo perusahaan Korea, amarga piranti kasebut duwe kecenderungan bunuh diri lan tanpa sebab sing jelas wiwit kobong, sanajan ana sawetara terminal sawetara terminal kasebut mbledhos. Kabeh kontroversi iki sing ngubengi salah sawijining model bintang Samsung wis dieksploitasi dening HitmanNiko, pangguna game iki sing Liwat mod, dheweke bisa ngganti pompa karo Samsung Galaxy Note 7.

Ing video iki, kita bisa ndeleng kepiye protagonis menyang gudang senjata lan ing ngendi kita kudu nemokake bom, ana Galaxy Note 7 sing anyar, sing entuk protagonis sawetara detik mengko kanggo miwiti mbuwang kaya bom. Kanggo sampeyan sing ora ana ing jagad game video, mod bisa uga nggawe pangowahan visual cilik ing game, sanajan bisa uga ngidini kita beda-beda mekanika game, sanajan sawetara pangguna nggunakake kanggo ngisi game karo Pokémons, sawise demam sing diluncurake nalika game kasebut diluncurake.

Mesthi wae, bocah-bocah ing Samsung ora bakal seneng-seneng, apamaneh sawise terminal anyar sing terus diobong sawise diganti. Tanpa mandhiri maneh, wingi aku menehi informasi babagan salah sawijining terminal sing wis diganti ing pungkasan wulan September lan sing isih wiwit ngobong pesawat sing arep diwiwiti. Masalah karo batere terminal bakal entuk biaya Samsung, miturut prakiraan pertama, mung liwat milyar dolar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.