Gunakake LED keyboard minangka indikator kegiatan ing jaringan lokal

keyboard dipimpin

Antarane komputer pribadi lan router sambungan Internet, 2 sing endi sing sampeyan cedhak karo sampeyan? Kanthi yakin manawa sampeyan bakal nanggapi kanthi ujar manawa komputer pribadi, minangka tim sing sampeyan kerja saben dina kanthi macem-macem nomer tugas.

Saiki, router iki bisa uga duwe sambungan, sing nuduhake sawetara pangguna sing kalebu bagean saka jaringan lokal sing dibangun ing aksesori iki, ora duwe akses menyang folder lan uga sampeyan, sampeyan bisa mriksa apa sing ana ing wis teka kanggo nuduhake. Amarga iku, ing ngisor iki kita bakal nyebutake rong alat menarik sing bisa digunakake kanthi gratis, lan bakal mbantu sampeyan ndeleng kegiatan jaringan lokal sing dibayangke ing LED keyboard.

Napa nggunakake Keyboard Led kanggo ndeleng kegiatan jaringan lokal?

Coba wayahe sampeyan ngrasakake game video utawa film ing komputer pribadi, nalika layar praktis bakal diisi lan mulane, kita ora bakal duwe kamungkinan kanggo mriksa bilah kabar manawa ana sawetara. alat -party, sing kita nuduhake kegiatan sing lagi ditindakake ing jaringan lokal iki. Yen layar sibuk karo jinis alat mlaku liyane, kita bisa kanthi gampang ngarahake pandangan menyang keyboard lan khusus, menyang sawetara tombol sing duwe lampu LED lan bisa dadi elemen kanggo ngawasi kegiatan kasebut.

Lampu Jaringan

«Lampu Jaringan»Minangka alat cilik sing bisa mbantu sampeyan nggayuh tujuan iki, sing bakal digayuh gunakake LED keyboard kanggo nindakake kerja ngawasi kasebut. Sanajan bobot entheng, alat iki nduweni kemampuan nggunakake tombol sing biasane nganggo lampu cilik iki, yaiku Nom Lock, Caps Lock lan Scroll Lock.

Lampu-lampu

Sampeyan bakal ngerti iki nalika mbukak alat iki, amarga ing antarmuka lan khusus konfigurasi, sampeyan kudu nemtokake liwat menu drop-down, yaiku kunci sing pengin digunakake minangka indikator kegiatan apa sing ditindakake ing jaringan lokal; Ing sisih ndhuwur, kita wis nyelehake gambar layar antarmuka alat iki, supaya sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas anane jinis jaringan lokal sing bakal ngawasi, tombol sing diwenehake lan kacepetan lampu kilat LED cilik iki . Yen sampeyan nggunakake alat iki kanthi permanen, disaranake mriksa kothak sing ngidini sampeyan mbukak "Lampu Jaringan" bebarengan karo wiwitan Windows.

xCAT Jaringan Keyboard Jaringan

«Knl» pancen alat liya sing apik banget sing bisa nulungi tujuan kasebut, sing dikembangake ing taun 2005 lan, sayangé, wis ora ana dhukungan saka pangembang. Oalah, alat iki dirilis dening panulis lan sampeyan bisa ndownload saka tautan sing sadurunge wis diusulake. Ing kene sampeyan bakal weruh antarmuka sing padha banget karo proposal sadurunge, kanthi sawetara tambahan sing kudu dipikirake.

xcat_network-leds

Kaping pisanan, alat iki kompatibel karo Versi 32-bit lan 64-bit (umume nganggo Windows 7) lan Kajaba iku, bisa uga portebel. Ing antarmuka sampeyan bakal bisa ditampilake, nalika ana sing ndownload utawa ngunggah bahan menyang web. Kaya alternatif sadurunge, sampeyan uga duwe kamungkinan kanggo program tombol liyane sing duwe lampu LED iki. Contone, sampeyan bisa nemtokake manawa salah sawijine ditampilake mung nalika ana sing diunduh saka Internet, dene tombol liyane sing beda (uga kanthi lampu LED) nuduhake sampeyan nalika ana wong ngunggah informasi menyang web.

Sanajan kasunyatan manawa para pangembang kaloro alat kasebut nyebutake yen kedhep kasebut kedadeyan ing milliseconds, kita ora bisa ngilangi kemungkinan yen aktifitas lampu LED keyboard iki bisa nyebabake "kobongan" ing wektu tartamtu. kudu ngganti keyboard menyang keyboard sing beda. Iki ora dadi masalah yen kita nggarap keyboard fisik sing nyambung karo komputer desktop, kahanan sing beda beda yen tim kerja kita dadi laptop.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)