Edisi camo GXT 540C Yula dening Trust Gaming: Gamepad paling serbaguna ing pasar

GXT 540C Yula

Pilihan gamepad saiki ing pasar saya akeh. Mula, milih gamepad sing cocog karo kabutuhane bisa uga akeh banget macem-macem variasi, kualitas lan desain. Trust Gaming minangka salah sawijining merek sing paling apik ing segmen pasar iki lan saiki bakal nggawe gamepad anyar kanggo kita. Iki edisi GXT 540C Yula camo, sing dilengkapi kabel 3 meter.

Iki GXT 540C Yula camo edition se ditampilake minangka kontrol kualitas lan kanthi kepribadiane dhewe Didol kanthi rega sing larang. Saliyane dadi model serbaguna, duwe desain ergonomis sing dirancang kanggo menehi pangguna kenyamanan maksimal nalika nggunakake.

Kaya sing diandharake dening perusahaan kasebut, GXT 540C Yula yaiku dirancang kanggo sesi game sing kuat lan dawa, sing digawe luwih realistis amarga desain sing kepenak. Sampeyan bisa nggunakake game kanthi pirang-pirang jam suwene pirang-pirang jam: desain ergonomis lan lapisan karet njamin genggeman sing kuat lan kepenak kapan wae.

Kajaba iku, minangka gamepad sing menehi akeh pilihan, awit teka kanthi gunggunge 13 tombol, rong joystik analog, lan panel kontrol digital. Kabeh iki mbantu model iki dadi aksesoris sing sampurna kanggo sesi game sing dawa. Kanthi jaminan Gaming Trust babagan iki.

Salah sawijining kaluwihan Gula 540C Yula yaiku kompatibilitas karo kabeh jinis game. Amarga ora masalah judhul apa sing sampeyan mainake utawa piranti apa wae. Ditampilake minangka senjata sing sampurna kanggo kabeh pertempuran. Thanks kanggo ngalih input / X-input langsung, sampeyan bisa melu game apa wae. Nikmati pengalaman kontrol motret sensitif tekanan lan tombol "pundhak" analog ing PlayStation 3. Sampeyan bisa muter ing laptop lan PC kaya sadurunge.

GXT 540C Edisi cula Yula Wis didol kanthi rega sing disaranake € 30,99. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan gamepad iki lan produk merek liyane, sampeyan bisa bukak situs web resmi, ing link iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.