GXT 590 Bosi Bluetooth minangka kontrol game anyar Trust kanggo Android lan Windows

Nalika nerangake seneng game favorit saka smartphone, gumantung karo jinis game kasebut, mesthine kita duwe Aku kangen joystick supaya bisa nikmati gameplay sing ditawakake tanpa kudu gelut sawayah-wayah nganggo layar piranti.

Ing pasar, kita bisa nemokake akeh kontroler supaya bisa nikmati game favorit ing Windows lan Android, iOS lan Mac. Sayange, kabeh kontrol sing kasedhiya ing pasar, dheweke ora kompatibel karo kabeh platform, dadi nalika tuku, kita kudu ngerteni platform sing digunakake.

Yen sampeyan nggunakake smartphone Android lan Windows kanthi rutin ing PC desktop, Kepercayaan nyedhiyakake kontrol jarak jauh GXT 590 Bosi Bluetooth, kontroler game supaya bisa nikmati game favorit ing PC utawa smartphone utawa tablet Android nganti 30 jam tanpa gangguan.

Prentah iki nawakake kanggo kita 13 tombol respons, 2 tombol pemicu sensitif tekanan, 2 tongkat analog lan panel digital 8 arah, uga dhukungan kanggo nyelehake smartphone lan seneng game kaya konsol game video portebel. Remote iki cocog kanggo game mobil, platform, game shooter ...

Kepercayaan nyedhiyakake GXT 590 Bosi Bluetooth kinerja tinggi kanggo para pemain sing paling nuntut perintah kasebut mung 49,99 euro, prentah sing bisa digunakake kanthi ora jelas ing PC Windows utawa ing smartphone sing dikelola Android. Yen komputer kasebut Mac utawa yen duwe iPhone, mula bakal angel, amarga model iki ora cocog karo platform Apple, mula kita bakal kepeksa nggunakake tombol kontrol sing ditawakake firma Nimbus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.