Honor nampilake Honor 9X Pro, Magic Watch 2 lan Magic Earbuds kanggo Spanyol

Penghormatan Anyar

Pabrik penghormatan Asia nampilake produk merek anyar kanggo negara kita ing dina Jumuah. Antarane kalebu tengah-tengah Honor 9X Pro, karo sing wis dingerteni Prosesor Kirin 810 lan tanpa layanan Google ing njero. Iki bakal dadi salah sawijining piranti merek sing mbukak toko anyar ing Spanyol, sing bakal diwiwiti wiwit tanggal 12 Mei. Ora mung barang sing ana ing toko anyar iki, amarga uga wis diwenehi presentasi Magic Earbuds lan Magic Watch 2.

Honor wis ngumumake toko online iki, Hihonor.com sing bakal digunakake minangka kaca resmi ing negara kasebut uga minangka titik referensi kanggo komunitas pangguna, iki bakal nganyari dina pembukaan tanggal 12 Mei, amarga perusahaan kasebut wis nglaporake ing acara presentasi sing kedadeyan dina iki. Situs web iki bakal ngemot katalog piranti sing amba amarga tanggung jawab distribusi dhewe lan bakal nyedhiyakake pengiriman gratis kanggo produk kanthi rega wiwit € 39,90, minangka ngasilake gratis sajrone 31 pisanan wiwit tuku.

Honor 9X Pro: Kirin 810 lan rega sing disetel

Especificaciones Técnicas

  • Layar
    • tipo: IPS LCD
    • Refresh rate: 
      • 60Hz
    • Diagonal:
      • 6,59 inci
    • Resolusi: 2340 x 1080
  • Kinerja:
    • Prosesor:
      • Kirin 810 7nm
    • OS: Honor Magic UI adhedhasar Android 9 Pie
    • Memori
      • 6 / 256 GB
  • Kamera
    • 48 + 8 + 2 MPX, F / 1.8
    • 16 MPX ngarep, F / 2.2
  • Conectividad
    • Bluetooth 5.0
    • GPS | GLONASS | GALILEO
    • JACK 3.5 mm
    • USB Jenis C
  • Sensor
    • Maca ing mburi
    • Akselerometer, giroskop, sensor gravitasi, sensor jarak, barometer lan kompas
  • Baterei:
    • 4000mAh LiPo
  • price: 249,99 €

Kehormatan 9X

Desain lan perangkat keras kanggo masarakat umum

Honor 9X pro minangka terminal pertama sing diwenehake dening Honor kanggo toko anyar, Terminal iki minangka nganyari maneh saka Honor 9X sing ditampilake setaun kepungkur. Jarak tengah sing dipasang panel LCD IPS 6,59 inci sing manggoni kabeh ngarep amarga kasunyatane ora duwe jinis kedudukan utawa bolongan ing layar, amarga kasunyatane nggabungake kamera ngarep kanthi mekanisme periskop. Ing sisih mburi, kita bisa nemokake kaca kanthi refleksi sing bentuke X kanthi warna ungu lan alus banget ing versi ireng.

Model Pro iki dianyari kanthi nggabungake ing Kirin 810, kanthi 7 proses nanometer lan arsitektur DaVinci kanggo intelijen buatan, sing nyedhiyakake Kinerja 5,6% luwih dhuwur dibandhingake sadurunge Kirin 710, minangka efisiensi energi sing digunakake luwih apik. Saliyane, ing level GPU bakal nambah 175%, ana prekara suhu diatur kanthi pendinginan cair sing Honor gabung ing terminal iki, bisa nyuda suhu nganti 5 derajat. Minangka kanggo RAM, nggabungake 6 GB LPDDR4x. Sensor bekas driji bakal ana ing sisih mburi.

Honor 9X Pro Kab

Baterai lan piranti lunak sing ora dikarepake

Apa sing paling ngagetne kita babagan terminal iki dudu kemampuan teknis, uga ora ana layanan Google, sing wis ditinggalake ana sing ora cocog, yaiku sing diluncurake ing pasar nganggo Android 9 Pie minangka versi sistem operasi. Ana prekara sing ora dingerteni dina iki, sanajan pabrike njamin manawa terminal kasebut bakal dianyari mbesuk. Iki minangka terminal Honor pertama sing teka ing Spanyol kanthi nggabungake Huawei App Gallery. Batere luwih saka 4.000 mAh kanthi pangisian daya "cepet" 10W.

Kabeh kamera terrain

Piranti iki duwe kamera mburi telung karo 48 sensor utama MPX, kanthi aperture fokus 1.8, sudhut amba 8 MPX, aperture fokus 2.4 lan pungkasane lensa ambane diiringi sensor 2 MPX lan aperture fokus 2.4. Kanggo kamera ngarep, kita duwe sensor 16 MPx sing didhelikake kanthi mekanisme periskop. Kehormatan menehi terminal iki kanthi pangolahan gambar tingkat paling dhuwur, kanthi iki ngidini entuk gambar sing luwih cerah lan ISO kaping papat luwih dhuwur tinimbang sadurunge dhukungan kanggo mode peteng "Super Night 2.0".

Ngrawat Watch Ajaib 2

Kita bakal ngomong babagan jam tangan cerdas sing anyar Honor Magic Watch 2, sing duwe loro desain, diametere 42 lan 46 milimeter. Kasedhiya nelpon stainless steel lan batere kanthi otonomi nganti rong minggu miturut pabrike. Watch iki nggunakake prosesor Kirin A1. Layar AMOLED 1,2 inci ing model 42mm lan 1,39 inci ing 46mm kanthi padhange nganti 800 NITS, sing bakal ngidini kita ndeleng konten kanthi sinar matahari sing padhang. Nggabungake fungsi "Tansah ditampilake" sing bakal ngidini kita layar supaya aktif mriksa wektu, kanthi konsumsi energi minimal. Kita bisa seneng musik amarga memori internal 4GB.

Ngrawat Watch Ajaib 2

Iki nawakake ngawasi denyut jantung sing bisa digunakake nalika nglangi, amarga resisten banyu, ambane nganti 50 meter. Kanggo pengendara sepeda utawa pelari, nggabungake GPS dobel kanthi pangukuran jarak sing tepat, uga 13 program mlaku sing wis ditemtokake lan fungsi pitulung kanggo njaga kacepetan sing tetep. Versi 46mm bakal kasedhiya ing warna ireng kanggo € 129,90 wiwit tanggal 12 nganti 19 Mei kanggo promosi, ing kaca resmi Hihonor.com mula bakal ana € 179,90. Versi 42mm bakal didol kanthi rega promosi € 129,90 kanthi warna ireng lan € 149 ing warna pink. Ing kaloro kasus kasebut kalebu headphone olahraga. Sawise promosi rampung, regane bakal dadi € 169,90 lan € 199,90.

Honor Earbuds Sihir

Honor uga nampilake headphone nirkabel anyarDirancang kanggo lingkungan sing rame, para pangguna bakal nggunakake "pengalaman ngrungokake seamless" miturut pabrikan. Earbuds Piandel nggabungake pambatalan swara aktifLiwat sistem nganggo rong mikropon sing bisa ngilangi swara sekitar sekitar 27DB ing pesawat lan nganti 25DB ing jalur kereta bawah tanah, iki uga bisa nambah obrolan nalika telpon.

Honor Earbuds Sihir

Kanthi driver 10mm lan teknologi pasangan Hipair, nyepetake proses sambungan, uga sing paling dhuwur, duwe kontrol tutul sing bisa disesuaikan saka setelan. Headphone iki bakal kasedhiya ing situs web saka tanggal 12 Mei nganti 19 Mei kanthi rega ing Promosi € 79,90, sing sabanjure bakal nganti € 99,90.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.