Apa sampeyan golek hadiah kanggo bapak? Iki paling apik ing babagan teknologi

Dina Bapak

Dina Sabanjure yaiku "Dina Bapak" lan amarga akeh sing isih durung oleh hadiah, kita pengin menehi tangan, nuduhake ing artikel iki hadiah teknologi paling sampeyan bisa menehi bapakne lan karo sing wis dielingake sadurunge, manawa sampeyan bakal bener kanthi keamanan total.

Kajaba iku, lan supaya gampang banget, umume sing bakal ditampilake sampeyan bisa ditemokake ing Amazon, dadi sampeyan mung kudu ngetutake link sing wis diselehake kanggo tuku lan nampa sawetara jam ing omahmu Yen sampeyan kudu tuku hadiah kanggo bapak sampeyan, aja nganti luwih suwe, lan pilih salah sawijining opsi sing bakal kita usul saiki.

Nintendo Klasik Mini (NES)

NES Klasik Mini

Akeh wong tuwa sing duwe anak umur 30-an lan 40-an ngenteni pirang-pirang jam karo anak-anake muter salah sawijining konsol pertama sing entuk pasar. Kita mesthi ngomong babagan NES, sing saiki bali karo Nintendo Klasik Mini lan nawakake telung puluh game kanggo dinikmati tanpa watesan.

Ketersediaan piranti iki minangka masalah gedhe, lan sanajan regane resmi 60 euro, cukup angel golek unit sing kasedhiya kanthi rega kasebut. Ing Amazon, kita bisa tuku tanpa masalah lan nampa sajrone sawetara jam, nanging regane nganti 125 euro.

Lengganan Netflix

Salah sawijining perkara sing ora bisa dienggo zoom yaiku a Lengganan Netflix, karo sapa wae wong tuwa bisa nikmati macem-macem seri, film utawa dokumenter saka kabeh jinis.

Regane diwiwiti 9.99 euro, bisa uga bareng karo bapak sampeyan supaya hadiah kasebut metu saka sing paling irit. Mesthine, ati-ati suwene sampeyan bakal menehi langganan amarga sampeyan bisa mbayar bapakmu Netflix suwene taun.

Lengganan Netflix Kene.

Mi Band S1

Xiaomi Mi Band

Wearable paling terjangkau sing bisa ditemokake ing pasar meh mesthi ing Xiaomi Mi Band S1, sing ngidini kita ngetung kabeh kegiatan fisik saben dina, uga turu sajrone jam.

Yen bapak sampeyan seneng olahraga utawa ngontrol kabeh, kanthi hadiah iki sampeyan bakal yakin. Mesthi wae, kabar sing ora apik yaiku meh sampeyan bakal mbutuhake wektu suwe kanggo nerangake bapak sampeyan babagan cara nggarap iki Mi Band S1 tanpa edan ing pirang-pirang serat Cina.

Smartphone tengah; Moto G4 Plus

Yen apa sing sampeyan goleki minangka piranti seluler, sampeyan bisa milih salah siji saka jarak menengah sing diarani ing pasar kayata Moto G4 Plus. Nduwe layar 5.5 inci kanthi resolusi Full HD, RAM 2GB lan panyimpenan internal 16GB.

Kajaba iku, bapak sampeyan bisa nggunakake kamera apik ing terminal iki kapan wae kanggo motret kapan wae lan papan lan ora bakal mandheg nyimpen memori siji-sijine.

Smartphone dhuwur; Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 pinggiran

Yen dhuwit ora masalah, kita bakal bisa terus maju menyang nelpon smartphone paling dhuwur. Ing kasus iki, kita ngomong babagan Edge Samsung Galaxy S7 sing nawakake kekuwatan gedhe tenan, sing bisa uga bapak sampeyan ora bisa njupuk kauntungan akeh. Kajaba iku, kamera minangka salah sawijining sing paling apik ing pasar, sing kajaba ngidini sampeyan nyimpen memori ing salawas-lawase, bakal ngidini sampeyan nindakake kanthi kualitas apik banget.

Lengganan menyang Spotify

Yen bapak sampeyan ora kasengsem ing seri utawa film lan sampeyan luwih seneng musik, sampeyan bakal mesthi menehi lengganan menyang Spotify.

Kaya ing Netflix, sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nuduhake karo dheweke lan uga marang wong liya.

Lengganan Spotify Kene.

Kindle

Oasis Sedulur

Mesthi bakal angel golek wong tuwa sing seneng maca buku kanthi format digital, nanging ana sawetara lan eReader minangka hadiah sing sampurna. Antarane akeh opsi sing ditawakake ing pasar, sing paling apik yaiku Amazon Kindle.

Gumantung saka dhuwit sing pengin digunakake, lan kebutuhan bapak, yaiku Oasis Sedulur, sing Plancongan Sedulur, sing Kindle Paperwhite utawa Sedulur dhasar. Yen bapak sampeyan seneng e-book lan nggunakake dina maca, sampeyan bisa uga kudu njupuk piranti sing kapisan. Saliyane, yen sampeyan ora yakin banget karo sing bakal digunakake, sampeyan bisa nyoba Kindle dhasar, buku elektronik sing sampurna kanggo diwiwiti ing jagad maca digital.

Samsung Gear S3 Frontier

Jam tangan cerdas wis ana ing urip kita, lan bisa uga wis wayahe menehi bapak sampeyan kanggo upgrade, kanthi teknologi. Saiki ana akeh piranti saka jinis iki sing kasedhiya ing pasar, sanajan kita wis mutusake tetep karo sing anyar. Samsung Gear S3 Frontier.

Yen sampeyan ora pengin mbuwang akeh dhuwit, sampeyan bisa milih a Moto 360, a Huawei Watch utawa malah sawetara opsi sing luwih murah kaya Sony Smartwatch 3.

Nintendo Ngalih

Nintendo

Yen bapak sampeyan minangka tukang game, pilihan sing apik kanggo diwenehake dina Minggu ngarep iki yaiku sing nembe diluncurake Nintendo Ngalih, ya lan sayangé, sampeyan regane sawetara euro.

Mesthi kasedhiya liwat Amazon supaya sampeyan bisa duwe ing omah sesuk, kanthi game sing sampeyan pilih lan bisa main game kanggo nyoba sadurunge bapak sampeyan monopolisasi pirang-pirang dina lan dina. Sampeyan uga bisa dadi hadiah sing sampurna kanggo nglampahi wektu sing nyenengake karo bapakne sing seneng, kayata, Zelda utawa game liyane sing kasedhiya kanggo konsol Nintendo.

Apa sampeyan wis milih hadiah kanggo "Dina Bapak"?. Kandhani pilihan sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat salah sawijining jaringan sosial sing saiki kasedhiya. Mbok menawi miturut ide sampeyan, kita bisa milih siji liyane pilihan kanggo bapak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.