Halloween wis dirayakake ing PlayStation Store

toko halloween ps3

 

Lan bisa uga kanthi penawaran sing apik kanggo pirang-pirang judhul sing kaya sarung tangan kanggo Halloween. Mesthi wae, diskon iki kalebu kalorone PlayStation 3 kanggo PS Vita, saliyane blanja salib sing bisa sampeyan lakoni ing rong konsol kasebut Sony.

Penawaran saiki kasedhiya ing PlayStation Store lan uga, kanggo anggota saka PlayStation Plus, uga bakal ana diskon -sawetara nganti 25%- ing judhul tartamtu. Sampeyan duwe referensi lengkap proposal Halloween kanggo taun iki sawise mlumpat.

Game Ps3:

  • Deadpool

€ 59,99, saiki € 34,79

  • Siksa 3 BFG Edition

€ 39,99, saiki € 14,79

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • Dead Rising 2 Ora Ana Rekor

€ 14,99, saiki € 8,99

Diskon tambahan 15% kanggo anggota PS Plus

  • Koleksi Devil May Cry HD

€ 29,99, saiki (kanggo dikonfirmasi)

Diskon tambahan 15% kanggo anggota PS Plus

  • Monster PixelJunk

€ 4,99 / AU $ 7,35, saiki € 2,49

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • AMY

€ 2,99, saiki € 0,98

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • Aku Alive

€ 14,99, saiki € 7,49

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • Monster (Bisa uga) Nyolong Putri Kula

€ 3,99, saiki € 0,99

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • limbo

€ 12,99, saiki € 4,93

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • Firasat Agawe Mati: Direktur

€ 39,99, saiki € 19,99

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • House Mati 3

Sadurunge € 5,99, saiki € 2,99

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • House Mati 4

€ 7,99, saiki € 3,99

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • Omah Wong Mati: OVERKILL Extended Cut

€ 19,99, saiki € 7,99

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • Kumpulan Omah Mati

€ 24,99, saiki € 9,99

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • Wonder boy ing tanah monster

€ 4,49, saiki € 1,97

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • inFamous: Festival Sang

€ 9,99, saiki € 6,99

Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

  • Datura

€ 7,99, saiki € 4,95

Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

  • Kutukan getih sirine

€ 12,99, saiki € 7,01

Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

  • Kutukan Sang Sirene Babagan Pertama - Telpon Sirine

€ 9,99, saiki € 5,99

Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

  • Kutukan Darah Sirine Bab Loro - Ora Ana Ngungsi

€ 9,99, saiki € 5,99

Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

  • Kutukan Sang Sirene Bab Tiga - Sarang Setan

€ 9,99, saiki € 5,99

Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

  • Kutukan Sang Sirene Babagan Papat - Pungkasane Wiwitane

€ 9,99, saiki € 5,99

Diskon tambahan 10% kanggo anggota PS Plus

 

PS Vita:

  • limbo

€ 12,99, saiki € 4,93

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

  • Nyamarke: Asile

€ 14,99, saiki € 5,99

Diskon tambahan 25% kanggo anggota PS Plus

 

Diskon Tuku Salib

  • Keturunan Alien

Sadurunge € 7,99; saiki rega 3,51 €.

Kanthi diskon 25% tambahan kanggo pangguna PlayStation Plus.

  • Guacamelee!

Sadurunge € 12,99; saiki rega 8,05 €.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo pangguna PlayStation Plus.

  • hotline Miami

Sadurunge € 7,99; saiki rega 3,99 €.

Kanthi diskon 25% tambahan kanggo pangguna PlayStation Plus.

  • Hustle Kings Lengkap

Sadurunge € 12,99; saiki rega 8,05 €.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo pangguna PlayStation Plus.

  • Trilogi Jak lan Daxter

Sadurunge € 29,99; saiki rega 20,09 €.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo pangguna PlayStation Plus.

  • Knytt Underground

Sadurunge € 9,99; saiki rega 4,99 €.

Kanthi diskon 25% tambahan kanggo pangguna PlayStation Plus.

  • Pinball Arcade

Sadurunge € 9,99; saiki rega 4,99 €.

Kanthi diskon 25% tambahan kanggo pangguna PlayStation Plus.

  • Ratchet & Clank: QForce (kanggo PS Vita)

Sadurunge € 14,99; saiki rega 10,04 €.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

  • Wangun Swara

Sadurunge € 12,99; saiki rega 8,05 €.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

  • Siluman Inc: Klone ing peteng

Sadurunge € 9,99; saiki rega 7,99 €.

  • Superfrog HD

Sadurunge € 7,99; saiki rega 5,99 €.

Kanthi diskon 25% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

  • Dart Top

Sadurunge € 7,99; saiki rega 3,99 €.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

  • Nalika Viking Nyerang

Sadurunge € 9,99; saiki rega 5,99 €.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

  • Nalika Viking Nyerang Edisi Khusus

Sadurunge € 12,99; saiki jam 7,01.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

  • Bentuk Swara DLC

Paket Suara '80an - Sadurunge € 0,99; saiki kanggo € 0,49.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

Paket Swara 8-Bit - Sadurunge € 0,99; saiki kanggo € 0,49.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

Paket Suara Akustik - Suede kanggo $ 0,99; saiki kanggo € 0,49.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

Mini-Album Mobil lan Paket Entitas - Sadurunge € 1,49; saiki € 0,74.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

Paket Suara Drum Kit - Sadurunge € 0,99; saiki kanggo € 0,49.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

Paket Suara Dubstep - Sadurunge € 0,99; saiki kanggo € 0,49.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

 

Cross-Buy mung liwat PS3

  • Sly Cooper: Maling ing Wektu (PS3)

Sadurunge € 29,99; saiki rega 20,09 €.

Kanthi diskon 10% tambahan kanggo anggota PlayStation Plus.

 

Informasi luwih lengkap - PlayStation ing MVJ


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)