Halo 4 bakal duwe Champions Pack ing wulan Agustus

halo-4

 

343 Industries ngumumake ekspansi kaping papat paling gedhe kanggo pengalaman multiplayer saka Halo Tanpa wates, sing Champions Halo 4 Paket sing bakal kasedhiya wiwit dina Selasa, 20 Agustus. Dikembangake kanthi kolaborasi karo Kekaremenan tartamtu, sing Paket Champions kalebu telung DLC ​​(ing Paket Kulit Baja, sing Paket Bullseye lan bungkus Waja tanpa wates), ditambah konten bonus tambahan, kayata luwih saka 18 item game anyar, sing bakal kasedhiya kanggo wektu winates karo paket luar biasa iki.

El Paket Champions bakal kasedhiya ing Xbox Live dening 800 Poin Microsoft lan bakal nawakake jumlah dlc lan konten ekstra sing apik kanggo penggemar saga halo, utamane bab pungkasan petualangan iki Kepala Kepala, ora kena dilalekake.

* Paket Bullseye: Rong peta multipemain anyar, waja Spartan kanthi tema olahraga, lan mode gravball Ricochet anyar.

* Paket Waja Tanpa wates: Lengkapi Spartan sampeyan kanthi waja anyar sing apik tenan lan legendaris.

* Paket Kulit Baja: Nggawa gaya paling steampunk menyang senjata UNSC, Prajanjian lan Forerunner.

DLC anyar bakal kasedhiya ing Xbox Live individu ing dina sing padha karo Paket Champions, minangka tawaran kapisah. Ing Paket Bullseye bisa dituku kanthi 480 Microsoft Points, nalika Paket Waja Tanpa wates lan Paket Kulit Baja bakal diregani ing 240 Microsoft Points. Konten bonus tambahan mung bakal kasedhiya ing wektu winates lan istimewa karo Paket.

halo 4 juara paket 1

Deskripsi lengkap babagan peta anyar lan sing eksklusif Paket Champions, mung kasedhiya kanggo wektu winates, bisa dideleng ing ngisor iki:

Paket Bullseye

Langsung menyang Paket Bullseye sing apik, nampilake mode game Ricochet anyar lan rong peta anyar, Pitfall lan Vertigo. Ditambah maneh, Bullseye ngidini sampeyan seneng waja sing anyar sing diilhami saka mode game Ricochet. Waca terus kanggo deskripsi lengkap babagan peta, gameplay, lan armor anyar:

* Peta Pitfall Anyar: Pitfall teka minangka reimagining peta Pit saka Halo 3 lan nawakake fungsi anyar supaya game kasebut dadi luwih rancak, miturut panemune para pangguna. Bullseye minangka peta simetris cilik lan ndhuwur kabeh dirancang kanthi cara mbukak lan kanthi titik-titik strategis diselehake. Sistem game Ricochet anyar minangka komplemen sing sampurna kanggo peta iki. Aja ragu-ragu lan miwiti dhewe kanggo nganyari maneh klasik. Pitfall mesthi bakal nggawa kenangan apik lan hiburan anyar.

* Peta Vertigo Anyar: Vertigo minangka peta cilik sing dirancang kanthi asimetris sing bakal nyenengake para penggemar Slayer lan Ekstraksi. Nanging ojo bingung. Peta iki ndhelikake rahasia, amarga Vertigo minangka sing pertama sing ngeterake sampeyan menyang acara sing dinamis ing peta Halo multipemain ing wektu sing suwe. Uga kalebu titik pemicu, sing nalika diaktifake, tameng kabeh Spartan ana ing kisaran.

* Sistem game Ricochet Anyar: Wis meh satus, kompetisi gravball dadi pathokan kanggo game kompetitif ing kabeh papan sing dikuwasani manungsa. Secara historis, instruktur UNSC nggunakake varian Ricochet, sawijining sistem sing nggabungake simulasi pertempuran kanthi cepet karo kompetisi frenetik adhedhasar skor klasik. Spartan-IVs Infinity bubar nggunakake format iki ing pertempuran onboard sing apik, nggabungake macem-macem penyesuaian kanggo Game Perang kanggo ngasah katrampilan. Lindhungi target lan priksa manawa ngetung ing mungsuh. Ngetik gawang kanthi bal bakal entuk 50 poin, nalika mbuwang gawang sampeyan bakal entuk 20 poin. Tim pertama sing nggayuh 150 poin menang.

halo 4 juara paket 2

Paket Kulit Baja

Kanthi Paket Kulit Baja, sampeyan bakal bisa menehi gaya unik kanggo loadout sampeyan kanthi desain senjata paling apik lan rumit sing durung tau dideleng ing Halo 4. Diilhami dening estetika steampunk, Paket Kulit Baja merevolusi kabeh jajaran karo sepuluh senjata UNSC , Prajanjian lan Forerunner, desain anyar lan tekstur sing dinamis kanggo senjata pilihan sampeyan.

Paket Waja Tanpa wates

Siapke dominasi medan perang: Saka Mjolnir waja legendaris lan Pasukan Khusus nganti Forerunner mitos sing wis suwe, wayahe nganyari Halo 4 Spartan Kanthi Paket Waja Tanpa wates sampeyan bakal duwe akses menyang waja Mark V saka Halo: Combat ngalami évolusi, waja super angel digunakake dening ODST sing atos lan waja Forerunner hibrida sing nyengsemake sing digunakake dening Prefek peradaban iki luwih saka 100.000 taun. Katrangan saben set bala bisa ditemokake ing ngisor iki:

* Armor Mark V: Sistem gaya Mjolnir Mark V sing kaping pisanan digunakake dening prajurit super Spartan II ing taun 2525, nalika wiwitan Perang Prajanjian. Sanajan akeh sing nggunakake sistem iki mutusake nggawe desain helm utawa awak, garis standar tetep dadi sandhangan sing paling akeh digunakake ing taun-taun sabanjure. Ing jaman sing luwih modern, sawetara Spartan IV mutusake modifikasi sistem GEN1 kanthi komponen supaya bisa memenuhi standar gen GEN2.

* Prefektur Armor: Riset ing saindenging jagad tameng Fornyunner ing Onyx, saiki dikenal minangka Trevelyan, ngasilake akeh panemuan ing Kantor Intelijen Laut. Salah sawijining sing paling praktis yaiku nemokake waja asli, sing banjur digunakake dening Prefek Forerunner. Divisi Watershed nutul Huragok lokal kanggo nemokake kepiye desain asline, saengga bisa nggunakake sistem waja sing ditinggalake minangka basis kanggo mbangun Mjolnir sing digunakake dening Spartan-IV.

* Waja OSDT: Kanthi pengaruh penting saka Orbital Drop Shock Troopers ing program Spartan IV, kebangkitan varian GEN1 Mjolnir ora bisa dihindari. Rancangan sing beda banget karo waja ODST ing medan perang, sistem GEN2 milih karakteristik busana Pasukan Khusus, dadi nyenengake banget kanggo sing kenal karo dheweke.

Champions Halo 4 Paket

Nambah pengalaman Game Perang sampeyan kanthi telung paket konten anyar kanthi rega khusus, ditambah konten bonus tambahan sing kasedhiya mung winates kanggo sing tuku Sampanye Halo 4 Paket. Konten bonus ngidini sampeyan seneng pilihan upgrade sing luar biasa sing ora bisa dilalekake, kalebu mod waja: Paket Resistor Taktis, kulit senjata lan armor anyar, lan sikap anyar kanggo kertu pamuter. Kanthi Paket Champions saka Halo 4 Sampeyan uga bakal duwe akses menyang telung bungkus konten: Paket Waja Tanpa wates, sing ngidini sampeyan nglengkapi Spartan nganggo waja legendaris anyar, Paket Kulit Baja, sing nggawa gaya steampunk menyang senjata UNSC, Prajanjian lan Forerunner lan Bullseye Pack, sing nawakake loro peta anyar, waja Spartan bertema olahraga, lan rong minggu akses eksklusif menyang kegilaan sistem game kompetitif gravball anyar, sing diarani Ricochet. Deskripsi mode waja bisa ditemokake ing ngisor iki:

* Paket Taktis Resistor: Paket Resistor minangka mode waja khusus sing ngidini Spartan bisa seneng mobilitas lan ketangkasan maksimal nalika ngadhepi geni mungsuh.

Oalah, kaya sing sampeyan ngerteni, kita isih kudu milih dalan karo DLC anyar Halo 4, lan yen cicilan saga sabanjure bakal suwe, mula para penggemar ora bakal bisa nolak njupuk paket kasebut supaya ngenteni luwih nyenengake.

Informasi luwih lengkap - Halo 4 ing MVJ


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)