OS Harmony, Huawei resmi ngumumake sistem operasi

Huawei

Lan yaiku sawise jotosan sing ditampa perusahaan babagan veto sing ditindakake pamrentah Donald Trump, ing Amerika Serikat, perusahaan China resmi maju sistem operasi anyar sampeyan mbukak sumber kanggo ponsel, televisi lan piranti pinter perusahaan liyane.

OS harmoni, iku resmi lan mulane sistem operasi sing perusahaan wis suwe digunakake lan sing duwe jeneng kode Hongmeng dilebokake ing meja. Manfaat konferensi konferensi sing wis digawe ing Dongguan, ing perusahaan kasebut duwe kampus sing gedhe lan anyar, Huawei resmi ngumumake sistem operasi anyar.

Werna Huawei P30 Pro

Mangkono, kanthi cara iki, perusahaan dadi luwih kuwat yen bisa amarga saka insinyur piranti lunak amarga kita kabeh ngerti manawa para insinyur hardware pancen kuat. Sampeyan kudu eling yen sanajan ana kabar babagan bom veto sing ditanamake Amerika Serikat, perusahaan riset kasebut IHS Markit nerbitake laporan minggu iki sing ndadekake Huawei dadi produsen telpon nomer loro paling gedhe ing saindenging jagad. Perusahaan apa wae sing bakal "dirusak" kanthi kabar kaya ngono ...

Sawise pengumuman perusahaan kayata Google ing antarane liyane amarga pamrentahan Trump, perusahaan China duwe wektu sopan nganti 19 Agustus, sing bakal rampung minggu ngarep. Kanthi cara iki, kabeh piranti Huawei bakal mandheg nampa update apa wae lan smartphone sadurunge lan sawise bakal ditinggalake saka layanan apa wae saka G gedhe, mula bakal ditinggalake. Amarga iku Huawei karo CEO Richard Yu, CEO ngumumake manawa OS bakal "beda banget karo Android lan iOS."

Kita bisa ujar manawa sawise rame-rame, Amerika Serikat bakal ngeculake lan ngidini perusahaan Tiongkok terus nganggo bisnis sing biasane karo perusahaan Amerika Utara, nanging pamrentahan Trump isih isih wegah lan kita duwe rumangsa yen dhaptar ireng ora bakal dicabut. Ing kasus apa wae, keputusan kasebut isih bisa ditindakake, sanajan Huawei ngetutake langkah sing luwih otonom lan bukti kasebut minangka presentasi OS Harmony anyar iki nalika esuke dina iki.

OS harmoni

Harmony OS ora bakal dirilis kanthi akeh

Iki minangka warta liyane babagan presentasi resmi OS anyar. Diarepake manawa versi sistem operasi anyar iki sing pungkasane bakal langsung ngganti sistem operasi saiki ing kabeh piranti firma Tionghoa (Android) kanthi alon-alon bakal diterapake ing kabeh komputer, mula aja ngarep-arep bisa katon lan ora dideleng sanajan kayane wis cukup maju. Lan meh mesthekake yen perusahaan wis suwe nyiapake kahanan kaya ngono, dadi kabeh wis cukup cepet nganti diluncurake utawa presentasi resmi sistem operasi perusahaan anyar. OS Harmony bakal dadi pengganti Android lan Huawei bakal terus negesake manawa ora ndelok Amerika Serikat utawa negara liya.

Yu dhewe ngelingake yen duweke peluncuran internasional direncanakake kanggo awal taun 2020 mula samesthine kanggo MWC ing taun sing padha, peralatan anyar wis duwe OS anyar iki. Sampeyan uga ngarepake ing pungkasan taun iki versi iki bakal wiwit katon ing China. CEO kasebut dhewe ngumumake yen dadi malu banget yen nandhang larangan kasebut karo perusahaan-perusahaan kasebut amarga bisa diselehake nganggo 300 yuta telpon ing saindenging jagad lan bakal dadi distributor ponsel paling gedhe ing donya taun iki.

Sing jelas yaiku, kanthi manuver iki Huawei kudu akeh sing menang lan yen pamindhahan bisa mlaku, bisa uga luwih apik kanggo perusahaan sing wis pirang-pirang taun nindakake kanthi apik lan kerja keras ing njaba China kanggo nggawe awake dhewe minangka merek utama ing Dina iki minangka salah sawijining sing paling kuat tanpa mangu-mangu lan iki bisa diatasi yen Harmony OS bisa digunakake kanthi bener lanaplikasi saka Google lan perusahaan liyane adaptasi cepet karo OS.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.