HBO negesake tanggal musim anyar Game of Thrones lan nomer bab

Game of Thrones

Dudu pirang-pirang dina kepungkur, HBO lan televisi wis rampung tayang musim enem Game of Thrones, serial televisi adhedhasar saga sastra populer A Song of Ice and Fire, digawe dening George RR Martin. Iki mesthine durung mandheg gosip babagan musim anyar, kaping pitu, manawa saiki rantai Amerika pengin negesake.

Lan sejatine kabar kasebut pancen ora nyenengake, wiwit supaya bisa ngrasakake Game of Thrones musim anyar, kita kudu ngenteni nganti musim panas 2017 lan mung bakal bisa ngrasakake 7 bab, miturut informasi saka HBO.

Alasan sing diwenehake kanggo wektu tundha tekan layar cilik kanggo musim anyar kudu ana gandhengane karo wektu tundha rekaman episode amarga kondhisi cuaca. Sawetara iki wis percaya lan masalah utama yaiku musim keenam Game of Thrones wis adhedhasar bagean saka buku A Song of Ice and Fire sing durung weruh padhang kasebut.

Angin musim salju minangka buku kaping enem ing saga sastra lan nganti ana ing pasar seri iki kayane rada stagnanKajaba iku, tanpa tanggal sing dijadwalake kanggo buku kaping pitu lan pungkasan, kabeh bakal dadi luwih rumit tumrap panulis skrip HBO, sing mesthi ngegungake manawa saga sastra lan serial televisi pancen independen, sing durung nate dipercaya.

Saiki, kita kudu ngenteni kabeh penggemar Game of Thrones, supaya bisa ndeleng musim anyar lan maca buku anyar, sing mesthi bisa diumumake.

Apa ngenteni sing kudu urip kanggo nikmati musim anyar Game of Thrones katoné dawa banget?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.