Headphone Arbily G8, TWS Hi-Fi kanthi desain sing wani banget

Dina iki kita nggawa produk sing khas banget, sawetara headphone anyar saka perusahaan kasebut Ora ditemokake produk, sing wis nganalisa produk liyane sawetara minggu kepungkur. Ing kasus iki kita duwe Arbily G8, headphone True Wireless kanthi desain wani swara paling enom lan kualitas dhuwur. Mesthi wae headset TWS saiki saya akeh amarga kepenak, otonomi lan kekuwatane, nanging ing antarane akeh pilihan ing pasar, angel banget dipilih, nanging kita ana ing aktualidad Gadget, kanggo nganalisa produk-produk khas kasebut mula ngerteni luwih dhisik sadurunge sampeyan tuku.

Bahan lan desain: Aneh banget

Iki minangka rontog pertama ing headphone iki wiwit sampeyan nampa. Kemasane cukup sederhana, ora nyenengake lan nyatane bisa nyebabake kita ora ngadhepi produk sing berkualitas, nanging kabeh bakal ganti. Kita adhep-adhepan karo kothak kargo, produk bunder sing digawe saka plastik ireng sing duwe sungu karet loro, mripat abang sing disinari LED abang lan untu putih. uga dening lampu LED lan sing nuduhake biaya sing isih ana ing kothak kasebut.

Ing sisih ngisor, kothak kasebut wis rada rata, sing bakal ngidini kita ninggalake ing meja utawa permukaan tanpa risak. Ing sisih mburi, kita duwe sambungan USB-C, sukses banget yen akeh wong liya saka kompetisi sing isih nggunakake microUSB. Pungkasane, kothak kasebut bakal gampang dibukak lan duwe sistem magnet sing ora bisa dibukak kanthi ora sengaja. Bahan kasebut bener nanging kasus kasebut dadi reged kanthi cepet sanajan wis rampung 'matte'. Perlu dielingake manawa saben earphone kasebut duwe lampu LED individu sing mbukak "setan" cilik sing padha karo sing ana ing kothak, kanthi sumunar alon-alon nalika digunakake.

Karakteristik teknis

Kita miwiti karo sambungan, soko sing penting banget ing jinis produk iki supaya ora ana potongan utawa kesalahan ing sambungan kasebut. Penting banget supaya dheweke nyambung cepet metu saka kothak, lan sejatine wis ana. Iki digunakake Bluetooth 5.0, Konektivitas generasi sabanjure, nyatane minangka salah sawijining kaluwihan Bluetooth 5.0 yaiku kemungkinan ana emisi swara ganda lan resepsi. Iki uga ngidini kita nggunakake headphone kanthi kapisah, yaiku, kita mung bisa nggunakake siji kanggo ngrungokake musik utawa njawab telpon yen pengin, amarga kanthi efektif saben earphone duwe mikropon independen.

Saliyane, kita duwe resistensi kringet lan banyu Sertifikasi IPX5 mula panggunaan saben dinane ora nyebabake masalah daya tahan. Saliyane iki Arbily G8 Dheweke duwe batere 500 mAh ing kothak lan 40 mAh ing saben earbud, sing bakal menehi maksimal 6 jam sing bisa 24 jam total yen nggunakake muatan kothak, sing butuh 1 jam sambungan saka 100% nganti XNUMX%.

Kualitas swara

Salah sawijining faktor sing paling relevan babagan swara yaiku entuk insulasi akustik sing apik, amarga iki nggunakake bantalan sing ditawakake Arbily ing kothak kasebut, kita duwe papat ukuran: S, M, L lan XL. Sawise kita nyelehake ing kuping kanthi bener, dheweke tetep mapan amarga wis entheng lan tetep ing posisi. Sawise diselehake kanthi bener, banjur pindhah menyang audio.

Arbily njamin Swara Hi-Fi thanks kanggo teknologi Qualcomm aptX sing wis mbuktekake ing sawetara produk swara. Dadi, kita wis nemokake volume kanthi bass sing apik lan pemain tengah standar, mesthine kita bakal bisa ngerteni ukuran lan kualitas sing ditawakake para pesaing, utamane yen kita ngerti yen ana ing ngisor € 50, lan server wis nyoba Galaxy Gear IconX lan AirPod antara liya. Swarane cukup apik lan insulasi akustik uga, utamane ngelingi rega produk.

Pengalaman editor

Aku wis nggunakake sawetara dina, lan titik negatif pisanan sing ditemokake karo headphone yaiku kothak, Sanajan minangka aspek sing paling apik lan narik kawigaten, pancen ora bisa dilebokake ing kothak utawa kanthong tanpa ngganggu, saka sing aku ngerteni manawa ditrapake kanggo pamirsa sing luwih enom sing bakal nggawa ing tas ransel utawa tas. Nanging, aku kudu ujar manawa kothak kasebut bisa digunakake kanthi apik kanggo kabeh liyane, ing sistem pembukaan uga magnet sing narik headphone kanggo papan sing bener.

Ing level sambungan, dheweke durung nuduhake kegagalan, sanajan otonomi ora cocog karo sing ditawakake merek. Ing pengalaman nggunakake aku wis nemokake udakara Otonomi 4 jam kanggo saben headset kanthi musik kanthi volume 70% lan 18 jam maneh kanthi biaya ing kothak. LED Indikator otonomi banget dihargai, uga kasunyatan manawa dheweke milih USBC minangka port pengisian daya, sanajan kasunyatane mbutuhake wektu sakjam kanggo ngisi batere kanthi lengkap.

Pros

  • Desain sing wani lan cukup nyenengake kanggo sing paling enom
  • Sambungan sing apik lan cepet kanthi Bluetooth 5.0 otomatis
  • Mikrofon bisa digunakake kanthi apik, uga ing njobo ruangan
  • Kualitas swara sing apik

Contra

  • Kothak dadi angel disimpen ing kanthong sampeyan
  • Lampu LED individu ing headphone katon apik banget
  • Dheweke bisa uga luwih murah
 

Cekakipun, kita ngadhepi headphone sing ditawakake swara sing apik babagan volume lan bass, uga otonomi sing apik. Sambungan kasebut otomatis metu saka kothak lan kita bisa sesambungan karo musik kanthi nutul cahya ing headphone, kaya musik sing diaktifake utawa nalika njupuk. Ing babagan iki, Arbily G8 tundhuk, Ora ditemokake produk sanajan kasunyatan manawa desain kothak kasebut minangka titik paling menarik lan paling negatif kanggo aku. Tanpa mangu-mangu produk aneh banget sing bisa dadi hadiah menarik kanggo bocah cilik ing omah.

Headphone Arbily G8, TWS Hi-Fi kanthi desain sing wani banget
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
45,99
  • 60%

  • Headphone Arbily G8, TWS Hi-Fi kanthi desain sing wani banget
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.