Headphone iki bakal nyenengake kanggo kuping

Nalika ngrungokake musik, radio utawa podcast favorit nalika nindakake tugas liyane, umume nggunakake headphone, luwih becik nirkabel, supaya bisa mindhah kanthi bebas ing lingkungan, nanging tanpa ngisolasi awake dhewe saka njaba. Nanging yen pengin seneng game favorit utawa film khusus, mesthine bakal nggunakake sawetara headphone sing nutupi kabeh kuping.

Jinis helm ngidini kita ngisolasi awake dhewe, sebagian yen ora duwe pambatalan swara, saka njaba, kanggo musataken sabisa ing game utawa film. Nanging nalika pirang-pirang jam, kuping kita wiwit nandhang sangsara lan panas sing tekan kuping bisa dadi ngganggu. Produsen ngerti babagan iki lan wis golek solusi: headphone sing nyegerake kuping.

Aku ngomong babagan HP Mindframe, headphone sing digunakake teknologi termoelektrik kanggo gawe seger kuping. Headphone iki duwe heatsink sing tanggung jawab kanggo nindakake panas sing digawe ing antarane kuping lan headphone ing njaba, saengga suhu kasebut ora bakal dhuwur banget lan ora nyebabake rasa ora nyaman nalika nggunakake sajrone wektu sing suwe.

Heatsinks digunakake wiwit jaman biyen ing komputer, nanging nganti saiki, ora ana sing duwe ide sing apik kanggo ngowahi supaya bisa dileksanakake ing jinis headphone iki. Sampeyan uga bener yen nganti sawetara taun kepungkur, jinis headphone iki durung umum, paling ora kanggo sing dudu musik.

Yen ana ide sing dikarepake, sampeyan kudu ngerti yen nganti paruh kapindho taun iki, kita ora bakal ngerti uga ora kasedhiya utawa rega headphone iki, headphone sing nawakake swara sekitar 7.1, teknologi DTS, pencahayaan LED RGB lan sambungan USB, jack tanpa 3,5 mm, alasane jelas, amarga kanggo sambungan jack ora menehi energi sing dibutuhake kanggo heatsink kanthi bener, nalika sambungan USB rampung.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.