Headphone paling apik kanggo diwenehake nalika Natal

Natal bakal teka, wayahe hadiah lan sampeyan ora bisa nolak. Taun iki bakal rampung lan mulane kita wis duwe review paling anyar kanggo taun iki 2019 lan kita duwe idea babagan produk sing ngasilake sensasi paling apik ing taun iki. Dina iki aku nggawa kompilasi headphone paling apik sing bisa diwenehake nalika Natal, aja nganti kliwat kompilasi amarga sampeyan bisa ndeleng headphone kanggo kabeh jinis pangguna lan kabeh rega lan kualitas, iki pandhuan mesthi kanggo headphone rega sing kasedhiya kanggo Natal iki, apa sampeyan bakal kejawab?

Kita bakal ngadhepi kabeh kategori headphone sing wis dites ing taun iki 2019 lan aku mung bakal ninggalake sampeyan sing nganggep duwe rasio kualitas / rega paling apik ing pasar, terus.

Headphone TWS (True Wireless) sing paling apik

Kita miwiti ing lanskap sing jelas duwe pemenang, mula kita miwiti karo sing larang lan larang regane. AirPods Pro mesthi dadi earphone TWS paling lengkap ing pasar kanggo fitur, desain lan fungsionalitas. yen sampeyan gelem ngadhepi rega 279 € sing ora bisa dipikirake (pranala) mbesuk, sampeyan bakal duwe headphone kompak kanthi pambatalan swara, otonomi gedhe lan kualitas audio sing apik.

Elinga earphone TWS iki kompatibel karo kabeh Nanging, kanthi piranti apa wae sing ngetrapake Bluetooth, iPhone lan turunan saka perusahaan Cupertino pancen migunani yen digunakake amarga nambahake nilai ing fungsi sing ora kasedhiya ing wong liya.

Headphone TWS regane paling apik

Nanging, kita ora mesthi bisa (utawa pengin) milih produk kanthi rega sing larang regane, mula luwih becik saranake supaya rega kasebut luwih sithik tanpa kudu entek kualitas swara lan fungsi. Pramila kita bakal mudhun kanthi rega sing luwih lumayan kanthi Kygo E7 / 1000, kita duwe produk sing serbaguna lan nyenengake kanthi Bluetooth 5.0 lan akeh fungsi.

Sanajan ora duwe pambatalan swara aktif, kita bisa nyetel kanggo kabutuhan olahraga amarga sistem genggeman. Kajaba iku, kaya produk Kygo liyane, padha duwe kualitas daya lan audio. Kasedhiya ing Amazon saka 149,88 lan padha disetel meh sampurna. Iki minangka salah sawijining produk sing paling kaget nalika taun 2019 amarga ana hubungane antara kualitas lan rega.

Earphone TWS paling murah

Pangguna mesthi bakal mikir: nanging yen Redmi Airdots luwih murah ... Ya, aku setuju, nanging aku wis nyoba akeh alternatif TWS sing regane murah, kalebu Redmi Airodts sing kasebut ing ndhuwur lan ora ana sing menehi dhuwit luwih akeh ing jajaran entri tinimbang macem-macem produk ing kisaran Arbily. Ing omah iki, kita wis nyoba sawetara, nanging dadi conto sing paling penasaran kanggo bocah cilik ing omah aku nyaranake Arbily G8.

  • Ora ditemokake produk

Kita nemokake swara sing jelas lan kuat, otonomi sing luwih saka cukup karo kothak dhewe, Bluetooth 5.0 kanthi sambungan otomatis, manajemen tutul lagu lan kemungkinan nambah volume, Ora ditemokake produk

Headphone sing mbatalake swara paling apik

Saiki kita pindhah menyang pembatalan swara, fitur sing kasebut ing taun 2019 lan wis tekan akeh piranti. Ora ana sawetara sing wis dites ing Aktualidad Gadget kaya sing bisa sampeyan bayangake, nanging sepisan maneh Kygo nggawe kita kagum karo kualitas lan karakteristik sing ditampilake headphone. Kita ngomong babagan Kygo A11 / 800, headphone iki kanthi kontrol tutul lan pembatalan swara aktif sing nggawe kita tutuk kanthi terbuka, kasedhiya ing putih lan ireng.

Dheweke duwe aplikasi dhewe, macem-macem setelan level swara, mikropon internal, lan liya-liyane. Headphone sing ora mung winates kanggo nawakake kualitas swara nanging uga minangka salah sawijining pambatalan swara aktif paling apik sing saiki wis dites. Kanthi dilipat, kita bisa ngeterake kanthi gampang lan jujur, kabeh dadi headphone lelungan pribadi. Kontrol tutul nggawe urip sampeyan luwih gampang lan desain minimalis nanging elegan nggawe headphone sing mbatalake gangguan aktif, sampeyan bisa tuku saka 249,00 lan nikmati bathi kasebut.

Headphone konduksi balung paling apik

Headphone konduksi balung dadi penasaran, nanging kebeneran iki sing paling disenengi kanggo olahraga sing luwih rutin, lan sampeyan ngidini sampeyan ngadhepi latihan tanpa ngilangi pemahaman apa sing kedadeyan utawa kudu dilebokake ing kuping. Kita nyoba ing AfterShokz Aeropex lan menehi asil sing apik amarga karakteristik lan kualitas swara, Mula, dheweke entuk kompilasi headphone sing disaranake ing taun 2019 iki.

Kita nemokake headphone nganggo Bluetooth 5.0, sistem pengisian daya magnet sing nggampangake kabeh lan mesthi ana sambungan sing cepet lan gampang. Dheweke ngirim swara konduksi balung paling murni lan paling apik sing wis dites nganti saiki. Sampeyan bisa cekel saka 169 euro ing akeh titik penjualan.

Headphone game rega paling apik

Akeh sing entuk konsol game pertama ing musim Natal iki, mula kita kudu golek produk kanthi regane regane nalika milih headphone. Lan iku pengalaman ing video game kaya Fortnite, PUBG utawa CoD luwih apik yen milih headphone, kita ora bakal ngapusi awake dhewe. Pramila Energy Energy mutusake kanggo ngluncurake macem-macem produk game mula terus demokratisasi pasar anyar. Wektu iki kita bakal ngomong babagan ESG 2 Laser, headphone kanthi regane apik kanggo dhuwit.

Regane mung 19,99 euro, sing paling ngagetne, lan kita duwe basis Energy Sistem, merek sing misuwur ing Spanyol. Sistem sampeyan ikat kepala sing nyetel dhewe nggawe dheweke menarik ing babagan iki. Kaya ngerteni rega kasebut, kita duwe swara stereo standar, Nanging, cukup kanggo sing pengin nandur modal ing rega iki. Kompatibel karo Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC lan mesthi kompatibel karo smartphone apa wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.