Pencet headphone 3D, PS5 uga ganti [Review]

Kita terus nganalisis kanthi jero aksesoris sing wis diluncurake PS5, kita ngelingake sampeyan kita bubar wis nyoba stasiun pengisian daya DualSense, sing ditemokake sukses total saka Sony. Wektu iki, kita bakal ngomong babagan produk sing bisa nggawe prabédan ing game lan dadi kanca paling apik.

Kita nyoba kanthi tliti Pulse 3D anyar, headphone resmi PS5 sing nggunakake kabeh kemampuan swara 3D manawa Sony wis ngumumake kanthi rame wiwit diluncurake PlayStation 5, aja nganti lali salah sawijining detail ing analisis sing pas iki lan ora ana kothak mlebu.

Kaya pirang-pirang acara liyane, kita wis ngiringi analisis video ing saluran YouTube ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng kothak kothak lan konten kothak, sing mbandhingake karo PS4 Gold lawas lan tampilan wektu nyata babagan cara Interaktif kontrol ing PS5, mula dadi waktune sing apik kanggo gabung karo komunitas Gadget Aktualidad kanthi langganan saluran kita, sampeyan mesthi bakal nemokake video sing apik lan kanthi cara menehi kita Kaya supaya bisa terus berkembang lan menehi analisis internet paling apik.

Desain lan bahan: Ngadopsi tema PS5

Cetha yen Sony wis milih nada nada loro PS5 kanggo 3D Pulsa iki. Rincian kasebut kaget banget kaya sing kedadeyan nalika DualSense, lan ing njero, sanajan ing area dhukungan, kita nemokake logo kontroler PS5 kanthi ukuran millimeter.

Matt lan plastik putih kanggo njaba, ninggalake ireng ireng mengkilap lan kulit simile saka Emas sing ana ing PS4. Minangka bagean, headphone ora bisa ditarik maneh kaya kabeh model sadurunge, kita pindhah menyang mekanisme sing sederhana nanging nyaman.

Ikat kepala silikon dobel sing pas kanggo sirah, ora kudu diatur, nanging bakal ditindakake. Aku kudu ngakoni yen panggunaan sawetara jam pisanan nggawe aku rada ora nyaman, nanging pungkasane menehi awake dhewe lan adaptasi karo selera kita sajrone wektu sing cendhak.

Sebutan khusus mung bobote 229 gram sing uga mbantu kabeh iki. Mesthi, dheweke ora rumangsa 'premium', utamane ngelingi regane, nanging sepisan maneh Sony wis nyulam nganggo desain, lan iku titik sing terus dicetak.

Karakteristik teknis

Kaya ing kabeh versi, headphone PS5 iki dudu Blueooth, duwe pemancar USB sing kompatibel karo PC, macOS lan PS4 sing ndadekake nirkabel lan nyimpen jinis pemotong utawa pedhot. Kita mung nyambung Pemancar USB menyang consolea (Aku nyaranake USB ing sisih mburi) lan yen sampeyan nguripake Pulse 3D, dheweke bakal nyambung kanthi otomatis.

Kanggo bagean kasebut, uga duwe port loading USB-C, pungkasane ninggali microUSB sing menehi akeh masalah, lan jack 3,5mm yen kita pengin nggunakake aplikasi liya kanggo remot DualSense.

  • Driver 40mm kanthi efek 3D

Batere ora bakal dadi masalah amarga alternatif iki, amarga ora bakal umume, yen njupuk akun manawa kita main terus nganti 12 jam. Ing tes, asil wis dikuatake lan nggunakake campuran mikropon lan swara kanthi volume dhuwur wis entuk udakara 10 jam.

Babagan sakjam, kita bakal ngisi daya liwat port USB saka PlayStation 5 dhewe lan ing mode "Turu". Kita ora duwe keluhan babagan otonomi sing jujur, sanajan ora nggunakake Bluetooth.

Operasi lan konfigurasi

Beda karo Emas (versi sadurunge) saiki kita ora duwe aplikasi sing darmabakti, sing uga ditinggalake uga ora ana loro profil penyesuaian. Yaiku, dheweke bakal tansah muni miturut setelan sing diputus dening PS5 kanggo kita lan kita kudu ujar manawa tes karo Call of Duty: Warzone lan Demon's Soul Remake wis sukses kabeh.

Saiki sing wis ana yaiku tombol «monitor» sing ngidini kita nggunakake mode transparansi sing njupuk swara njaba liwat mikropon lan ngasilake maneh, mula kita ora bisa ngisolasi awake dhewe kanthi lengkap.

Ing earpiece kiwa kabeh tombol, diwiwiti kanthi volume, campuran ing antarane obrolan audio lan game, tombol urip / mati lan tombol "bisu" anyar sing bakal nuduhake garis oranye nalika diaktifake lan kanthi jelas bakal nguripake LED oranye DualSense.

Kita duwe Sony Pulse 3D kasebut Dos mikropon terintegrasi ing headphone, meh ora katon, nanging swasana bisa sampurna. Sepisan maneh Sony wis bisa nindakake kanthi apik lan kita bisa dirungokake kanthi sampurna ing kabeh kahanan.

Antarmuka pangguna PlayStation 5 uga nampani headset kasebut liwat lambang sing bakal ditampilake ing layar sing menehi informasi babagan kabeh headphone kayata volume, campuran, bisu mikropon ... lsp. Sony mesthi wis nggawe pengalaman PS3 Pulse 5D dadi pengalaman sing cukup lengkap.

Pulse 3D iki nawakake swara sing resik, imbang kanggo game video lan swara 3D, sanajan bisa uga ora apik ing pasar, nanging sukses banget amarga rega rega piranti kasebut. Swara luwih apik tinimbang sing sampeyan ngarepake adhedhasar desaine.

Pendapat editor

Kita, miturut pandanganku, alternatif rega paling apik ing pasar ing babagan headphone kanggo PS5. Dheweke ora mbutuhake jinis konfigurasi apa wae, integrasi kanthi sampurna karo console lan pengalaman aksesoris bebarengan karo kontroler lan stasiun pengisian daya DualSense angel dibandhingake.

Cetha yen dudu produk sing murah, kita bakal mbukak headphone meh 100 euro, sanajan regane ora bakal kaget yen mbandhingake karo PC utawa headphone liya kanggo ngrungokake musik. Dadi, yen sampeyan bisa tuku lan sampeyan bakal nggunakake utamane kanggo PS5, aku mikir minangka alternatif sing sampurna, sampeyan bisa tuku ing LINK INI kanthi rega paling apik.

Pencet 3D
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
99,99
  • 100%

  • Pencet 3D
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 95%
  • Persiyapan
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Integrasi lengkap karo PS5
  • Kualitas swara sing apik banget
  • Konfigurasi sing sederhana lan nyaman banget

Contra

  • Ana liyane "premium" sing ilang
  • Otonomi bisa luwih dhuwur kanggo rega kasebut
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.