Hexadrone skyview wifi, analisis lengkap

hexadrone-wifi-gambar

Yen sampeyan semangat drone, dina iki kita nggawa sampeyan ing hexadrone skyview wifi, mbengung sing, kaya jenenge jelas, duwe 6 rotor lan ngidini nonton video kanthi resolusi dhuwur kanthi nyata saka smartphone sampeyan, rong ciri sing biasane ora umum ing drone saka kisaran iki.

Model iki bobote entheng, sing ngidini mabur lincah lan mesthine bakal nyenengake para pilot sing biasane miwiti karo jinis pesawat iki. Regane € 169 lan sampeyan bisa tuku saka link iki.

Video wektu nyata ing smartphone sampeyan

hexadrone-wifi

Skyview kalebu a Kamera Wifi FPV sing ngidini sampeyan nikmati video mabur kanthi nyata ing smartphone sampeyan Iki gampang banget, sampeyan mung kudu nyambungake ponsel menyang Wi-Fi sing dipancarake kamera drone lan saka kono sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh sing dideleng drone sajrone pesawat kasebut. Kajaba iku, stasiun iki nduweni aksesoris cilik supaya bisa dock seluler supaya sampeyan bisa nonton video kanthi nyaman nalika ngontrol piranti.

Nalika kualitas kamera apik, coba pilot drone ing mode wong pertama yaiku perkara sing ora kasedhiya kanggo sapa wae dadi ora nyaranake pangguna pamula kanggo nyoba mbayangake mbengung kanthi cara iki. Yen sampeyan minangka pangguna pamula, pilot drone kaya biasane lan coba kanca nonton video kasebut kanthi nyata lan sampeyan bakal ora kacilakan. Elinga uga yen bisa digunakake nganggo Wi-Fi seluler, mula jangkauan tumindak ora biasane ngluwihi 20 meter.

Karakteristik teknis wifi Hexadrone skyview

hexadrone-lengkap

Piranti hexadrone skyview wifi
Kamera C4002 kanthi resolusi 720x480 kaca ing 30 pigura per detik
Baterei 750 mAh lan 7.5V
Ngisi wektu 45 menit
Urip baterei Minutos 8-10
Jumlah rotors 6
Video wektu nyata «Ya (ing Smartphone eksternal liwat Wifi)
Stasiun 2.4 Ghz
Rega 169 €

El wektu ngisi daya drone udakara 45 menit banjur kita bisa ngrasakake 8 - 10 menit gumantung saka intensitas penerbangan.

Fungsi lan pesawat mbengung

stasiun-mbengung

El hexadrone skyview wifi Kasedhiya fungsi mode aerobatik khas kanggo looping, kontrol mutlak kanggo ngoperake drone tanpa preduli manawa mabur menyang kita utawa ora lampu posisi kanggo nunjukake dalan drone.

Uga duwe tombol bali lan sawetara tumindak udakara 100 meter (elinga yen video wektu nyata bisa digunakake nganggo Wi-Fi smartphone, mula umume ora ngluwihi 20 meter).

Iki minangka piranti sing ngidini para pangguna paling pengalaman nggunakake drone, nanging amarga kecepetan sing beda, uga menehi jam nyenengake kanggo para pangguna sing luwih maju. 6 rotor ngidini a pesawat sing dikontrol lan nambah stabilitas pesawat nalika kudu mabur kanthi hawa; Titik sing dihargai banget amarga amarga entheng lan ukuran pesawat kasebut mbebayani banget.

Kasedhiya karo pengawal baling-baling lan selip landing supaya ora tabrakan dadakan karo lemah utawa alangan apa wae. Kaloro elemen kasebut dibongkar saka pabrik nanging gampang dipasang nganggo sekrup lan obeng sing ana ing kothak kasebut.

Pendapat editor

hexadrone skyview wifi
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
169
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Gameplay
    Penerbit: 80%
  • Kamera
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 65%

Nilai ing sih

Pros

  • Kamera wektu nyata
  • Fungsi bali omah
  • 6 rotor

Poin marang

Contra

  • Rega sing rada dhuwur

Galeri Foto Drone

Ing kene sampeyan bisa ndeleng galeri nganggo foto wifi langit Hexadrone.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)