Black Shark 3 lan Black Shark 3 Pro, resmi ing Eropa, kalebu ciri lan rega kasebut

Black Shark 3

Black Shark identik karo Gaming. Wiwit didegake karo jeneng Xiaomi ing ngarepe, nuduhake tujuwane, sing ora liya nggawe smartphone sampeyan minangka sulih alami kanggo konsol portebel. Konsol portebel sing mudhun. Sony lan Nintendo metu saka pasar supaya fokus ing desktop, ing kasus Sony lan gaya Hybrid ing bagean Nintendo. Sanajan konsol Nintendo paling anyar mung portebel, ukurane ora diundang saben dina.

Mula, para pemain sing golek piranti cilik kanggo main game ing transportasi umum utawa nalika istirahat kerja, golek papan ing terminal seluler, amarga dheweke mesthi kanthong. Wektu iki kita ngadhepi renovasi kaunggulan par terminal Gaming, kanthi rong aspek sing beda, kanthi ukuran lan fungsi, ngluwihi bedane kasebut, kalorone nuduhake bagean gedhe saka perangkat keras. Tinggal ing artikel iki kanggo ngerti kabeh rincian lan rega resmi.

Lembar data Black Shark 3 / Pro

KANGGO BLACK 3 BLACK Shark 3 PRO
DIMENSI LAN Bobot X x 168,7 77,3 10,4 mm
222 gram
177,7 x 83,2 x 10,1
253 gram
SCREEN AMOLED 6,67 inci
Resolusi FullHD + (2.400 x 1080 piksel)
90 Hz
HDR10 +
AMOLED 7,1 inci
Resolusi 2K + (3.120 x 1.440 piksel)
90 Hz
HDR10 +
PROSESOR Snapdragon 865
Adreno 650 GPU
Snapdragon 865
Adreno 650 GPU
RAM 8 GB LPDDR4
12 GB LPDDR5
8 GB LPDDR4
12 GB LPDDR5
PENYIMPANAN INTERNAL 128 / 256 GB UFS 3.0 256GB UFS 3.0
KAMERA REAR 64 + 13 + 5 MP 64 + 13 + 5 MP
KAMERA DEWE 20 MP 20 MP
BATERÍA 4.720 mAh
Ngisi daya cepet 65W
5.000 mAh
Ngisi daya cepet 65W
SISTEM OPERASI Android 10 karo Joy UI Android 10 karo Joy UI
KONEKTIVITAS WiFi 6
5G
GPS
USB Tipe-C
WiFi 6
5G
GPS
USB Tipe-C
Liyane Jack headphone Jack headphone
Pemicu fisik
HARGA 8/128 GB: € 599
12/256 GB: € 729
12/256 GB: € 899

Desain: garis agresif kanthi kepribadian

Minangka adat kanggo merek, Black Shark 3 iki nawakake desain agresif ing sisih mburi. Ana pangowahan skema desain sampeyan, ing endi ana loro segitiga simetris sing misuwur ing ndhuwur lan ngisor, nggawe modul kamera iki paling ndhuwur. Ing ngisor iki digunakake kanggo nyedhiyakake danau 5G lan uga konektor pengisian daya nganggo pin PoGo saka ngendi aksesoris beda bisa disambungake.

Desain Black Shark 3

Yen kita nggatekake model pro, kita bakal weruh tambahan diferensial ing sisih tengen rong pemicu fisik sing bisa diatur kanggo nglakokake tumindak sing beda ing macem-macem jinis video game. Contone: ing game nyopir sing bisa digunakake kanggo ngontrol akselerasi lan rem. Uga migunani banget kanggo njupuk lan ngarahake FPS. Dihargai yen kita duwe tambahan iki tanpa mbutuhake tambahan periferal.

Tampilan 7,1 ″ 90Hz

Sisih ngarep ora katon ing babagan desain nanging yen babagan kinerja, omah bakal katon apik Tampilan Amoled 7,1 inci kanthi resolusi 2K kanggo model Pro lan 6,67 ″ kanthi résolusi FHD ing kasus model normal. Loro-lorone tampilan kompatibel karo DC Dimming, TrueView lan HDR10 +, saliyane duwe tingkat Tingkat refresh 90Hz lan tingkat conto 270Hz. Babagan desain ngarep sing apik yaiku kita ora bakal kelangan informasi apa wae, uga kanthi lubang utawa layar, iki ditanggulangi sawetara bingkai ndhuwur lan ngisor sing ringkes kanggo sensor lan speaker ing ngarep. Sensor bekas driji ana ing sangisore layar.

Hiu Ireng 3 Trigger

Hardware: Daya lan konektivitas

Terminal game misuwur amarga duwe desain diferensial, nanging uga setuju karo siji prekara, dheweke mesthi nggawa sing paling kuat ing wektu kasebut, kasus iki ora dikecualian. gumantung ing 8 GB LPDDR4 utawa 12 GB RAM LPDDR5 sing digabung karo 128 utawa 256 GB panyimpenan internal UFS 3.0. ing Black Shark 3 Pro, kita mung bakal duwe akses menyang sisih ndhuwur versi kisaran kanthi 12 GB RAM lan panyimpenan 256 GB.

Prosesor padha ing loro model kasebut, ing Snapdragon 865, Qualcomm sing paling kuat lan saiki. Iki, kaya sing wis dingerteni, kompatibel karo jaringan 5G, mula Black Shark 3 lan 3 Pro dijaluk minangka loro ponsel game 5G pertama. Kaya sing wis dingerteni ing edhisi sadurunge, Black Shark anyar uga kalebu sistem pendingin cair liwat ruang uap.

Snapdragon 865

Kabeh kekuwatan iki lan penyebaran layar kanthi ukuran iki butuh batere sing apik, model Pro duwe batere kapasitas luwih dhuwur, sanajan bedane ora apik banget. The Shark Ireng 3 wis 4.720 mAh kanthi muatan 65 W kanthi cepet, nalika model Pro entuk  5.000 mAh kanthi pangisian daya cepet, uga 65W. Kapasitas sing diarepake, sanajan ora cocog kanggo mah, kita ngarep-arep bisa ngasilake efisiensi, amarga ing model Pro resolusi 2k ditambah karo 5g lan 90Hz bisa uga larang. Ing babagan konektivitas, kita ngarep-arep kabeh ngiringi prosesor sing hebat iki, nanging tanpa NFC, ana sing miturut aku kabeh terminal saiki.

Kamera telung

Ing bagean iki, kita ora duwe bedane ing antarane rong piranti, amarga kalorone duwe modul kamera telung ing segi telu, ing endi Kita nemokake sensor utama 64 Mpx, sudhut amba 5 Mpx lan sensor 13 Mpx kaping telu. Kanggo kamera ngarep, kita nemokake sensor 20 Mpx sing wis diselehake ing pigura cilik ndhuwur. Konfigurasi kamera sing dikenal, sing bakal nggawe kita entuk asil fotografi sing apik, yen saliyane main, kita pengin njupuk foto.

Hiu Ireng Mburi 3

Rega lan kasedhiyan

Mangkene rega sing teka saiki ing bawana kita disebarake kanthi macem-macem jinis:

  • Hiu Ireng 3 8/128 GB: € 599
  • Hiu Ireng 3 12/256 GB: € 729
  • Pro 12/256 GB: € 899

Black Shark 3 teka kanthi warna sing beda, ireng, perak lan abu-abu, nanging Pro mung bakal teka kanthi ireng lan abu-abu. Kasedhiya ing Amazon, Aliexpress lan sawetara rantai liyane tanggal 18 Mei. Kita uga bakal duwe macem-macem aksesoris sing bisa dituku, kayata FunCooler Pro (fan), Game Pad 3 (kontrol kanggo tombol fisik) lan headphone Earphone Bluetooth 2 Hiu Ireng.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.