HMD Global bakal ngluncurake Nokia 6 lan 3 telpon Android anyar ing MWC 2017

Nokia 6

Ing taun iki, MWC rada repot, lan kita wis ngerti paling ora Huawei ora bakal kliwat janjian kasebut. Disheveled amarga ngerti Samsung ora bakal nampilake kapal penggedhe ing Barcelona lan Xiaomi malah ora bisa ngerteni acara dhewe sajrone sawetara minggu sabanjure kanggo presentasi Mi 6.

HMD Global yen bakal dadi salah sawijining peserta, lan bisa uga dadi salah sawijining lintang ing MWC ngenalake Nokia 6 lan telung smartphone Android anyar sing bakal njupuk Panggonan kanggo narik kawigaten masarakat saiki. Iki bisa dikonfirmasi saka laporan anyar sing teka sawetara jam kepungkur.

Perusahaan sing berbasis ing Finlandia duwe lisensi global eksklusif kanggo adol telpon merek Nokia, sing bakal dadi smartphone lan tablet. Android sajrone 10 taun sabanjure. Iki tegese kita kudu mbiasakake nalika duwe merek iki kanggo sawetara wektu.

Kejaba Nokia 6, sing wis kasedhiya ing China, HMD Global bakal ngumumake Nokia 5 lan Nokia 3 ing Mobile World Congress 2017. Nokia 5 samesthine duwe chip Snapdragon 430, padha persis karo Nokia 6, sanajan ing kene diiringi layar 5,2p 720 inci, RAM 2 GB lan kamera mburi 12 MP. Telpon bakal regane udakara 199 euro.

Saliyane, ana Nokia 3 minangka telpon entri sing bakal ana regane € 149. Telpon liyane sing ilang yaiku versi modern Nokia 3310, salah sawijining piranti merek paling misuwur lan bakal bisa fokus ing mata akeh wong ing Kongres Dunia Seluler.

HMD Global wis dijadwalake a acara tanggal 26 Februari ing MWC 2017 kanggo nampilake kabeh telpon kasebut. Dina sing nyenengake kanggo Android.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)