HoloLens teka ing Spanyol kanthi sertifikasi IP50 kanggo proteksi dhasar

Perusahaan saiki ngumumake yen ngembangake kasedhiyan piranti iki menyang 29 negara anyar ing Eropa., lan ing antarane kalebu Spanyol. Kajaba iku, kacamata kasebut entuk fungsi anyar kajaba sing teknologi sing ketat yaiku nindakake tugas perlindungan visual kanggo karyawan sing diduweni perusahaan kasebut.

Lan ing pasar, kita nemokake sawetara model kacamata kanggo nglindhungi bledug utawa proteksi dhasar nalika digunakake kanthi rating IP50, lan Microsoft HoloLens iki wis disertifikasi. 

Kita ora yakin manawa iki dudu kacamata normal lan nambahake, kaya sing wis dingerteni, teknologi sing dadi kacamata nyata sing ditambah. Rega lan kinerja kacamata kasebut dhuwur kita uga ora bisa nganggep kacamata pelindung sing gampang digunakakeNanging yen uga kanggo nuntun langkah-langkah kerja ing garis perakitan utawa uga ing karyawan sing lelungan ing njaba pabrik kanggo nindakake perbaikan utawa pangopènan, dheweke nambah sertifikasi proteksi mata, mula luwih becik.

Saiki kacamata teka ing negara-negara anyar kasebut kanggo kabeh perusahaan gedhe utawa multinasional sing pengin menehi perintah kanggo ngetrapake kacamata ing jalur produksi. Ing kasus apa wae kacamata sing wis ana ing pasar wiwit 2015 Dheweke ora duwe pinunjul sing dikarepake lan akeh amarga nggawe kacamata AR kasebut, lan kaya sing wis kasebut sadurunge, regane larang. Ora amarga alesan iki, merek gedhe mandheg njaluk dheweke lan perusahaan kaya Ford utawa Thyssenkrupp nuntut HoloLens supaya digunakake ing Spanyol, Swedia lan Turki. Saiki ekspansi terus lan kita yakin manawa Microsoft bakal terus nyuda biaya lan nutupi luwih akeh perusahaan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.