HP Elite X3 mlebu ing Eropa lan arah menyang AS

hp-elit-x3

HP duwe wektu sing angel ing jagad teknologi seluler, mula dheweke mutusake kanggo fokus langsung ing sektor profesional sing cukup jelas ing Windows Phone. Nanging, bagean saka Windows Phone lan Windows 10 Mobile saya sithik, tegese bakal ilang ing jangka medium utawa jangka panjang. Saliyane, piranti kasebut duwe kemungkinan dadi sistem desktop amarga Continuum, soko sing bisa nguntungake sektor kerja tartamtu lan HP sing wis salaman kanthi cepet. HP Elite X3 ndharat ing Eropa saiki lan target AS dadi pasar sing relevan sabanjure, nyetel rega.

Piranti iki duwe, kepiye uga bisa uga, kanthi kemungkinan nindakake fungsi Continuum. Masalahe yaiku sanajan regane regane larang, piranti ora nduwe dock sing dibutuhake kanggo fungsi kasebut, yaiku kita kudu tuku dermaga kanggo Continuum kanthi kapisah, sing bakal nambah biaya ing piranti sing nduweni hardware sing apik, nanging saiki ngalami piranti lunak sing winates, amarga Windows Phone ngalami pengabaian mutlak dening pangembang aplikasi.

Piranti kasebut nduweni layar 6 inci, kanthi resolusi 2560 x 1440 (WQHD). Kanggo mindhah layar, prosesor Snapdragon 820, Qualcomm paling apik. Kanggo RAM, kita nemokake 4GB, sing khas ing laptop dhasar sing ana ing Windows 10, nanging ora cocog karo rega piranti. Minangka kanggo panyimpenan, 64GB dhasar, kanthi pamaca bekas driji sing modis. Konektivitas, adhedhasar USB-C siji sing modis saiki lan konektor jack 3.5 mm kanggo headphone ing sisih ndhuwur. Regane, gumantung karo negara kasebut, udakara € 870 ing Eropa, dene ing Amerika Serikat udakara udakara $ 800.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.